UKÜ kayıpsız

UKÜ kayıpsız

Hentbolda Kadınlar U18 Ligi’nin ikinci hafta karşılaşmaları tamamlandı

A+A-

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar U18 Ligi’nde ikinci hafta Salı akşamı oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Şahlan’ı, DİGEM ise Ozanköy’ü mağlup ederek ikinci haftayı galibiyetle kapatmış oldu.

 

UKÜ’den ikide iki

Gecenin ilk karşılaşmasında UKÜ ile Şahlan takımları mücadele etti. İlk devresi çekişmeli geçen mücadelede soyunma odasına 12-10 önde giren UKÜ takımı ikinci yarıda oyuna ağırlığı koyarak mücadeleden 29-19 üstünlükle ayrıldı. UKÜ’de Gizem 7 golle galibiyet de ön plana çıkan isim olurken, Şahlan’da Ülkü 7 golle takımın en skorer ismi oldu. Bu galibiyetle UKÜ ikinci haftayı da galibiyetle tamamladı.

digem-ozankoy.jpg

DİGEM’den ilk galibiyet

Gecenin ikinci maçında ise DİGEM ile Ozanköy takımları karşılaştı. Oyun genelinde daha üstün oynayan DİGEM maçın ilk devresini 12-6 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında yine üstünlüğünü koruyan DİGEM sahadan 28-18 galip ayrıldı. DİGEM’de Lütfiye 10 golle takımın galibiyetinde ön plana çıkan isim oldu. Bu galibiyetle DİGEM ligdeki ilk galibiyetini aldı.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.