“Üç puanı aldık, mutluyuz”

“Üç puanı aldık, mutluyuz”

Alsancak Yeşilova Teknik Direktör ve futbolcusu Hamis Çakır, 3-2 kazandıkları Çetinkaya karşılaşmasını Bayrak Radyosuna değerlendirdi.

A+A-

Yaptıkları toplantılarda ilk yarı sonuna kadar ne kadar puan alabilirlerse almaya çalışacaklarını söyleyen Çakır, bu periyodun üst üste iki maçının Lefkoşa’da olduğunu aktardı.

“Bu haftaki maç çok önemliydi” diyen Çakır, “Puan farkının yakın olmasıyla denk bir maç olacağını söyledik. Maça kötü başladık. Penaltı kurtarıldı. Akabinde gol geldi. 15 dakikada 2-0, 3-0 olup altından kalkamayacağımız bir durum da olabilirdi. Golü bulduk, oyunu eşitledik. Akabinde ilginç bir penaltı oldu. Futbolcu düdüğü duymadan o hamleyi yapmamalı. Bugün altından kalktık ama yarın kalkamayabiliriz. Kırmızı kart sonrası momentum bize geçti. Mecburi değişiklikler yaptık, neticede üç puanı aldık, mutluyuz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerini kullandı.

Galibiyet golünü kaydetmesi ile ilgili de konuşan Çakır, “Tabi bu gol daha anlamlı oldu. Isınmaya giderken Çetinkaya tribünlerinden laf atılma oldu. Şakasına mı söylediler bilmiyorum ama ona belki bir cevap olmuş oldu. İşimizi yaptık, doğru yerde doğru bir vuruşla takımımıza 3 puanı kazandırdık” dedi.

 

Bu haber toplam 645 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.