Üç hakemin testi pozitif

Üç hakemin testi pozitif

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF); iki üst klasman hakemi ve bir üst klasman yardımcı hakeminin corona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), iki üst klasman hakemi ile bir üst klasman yardımcı hakeminin yeni tip corona virüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Herhangi bir semptom göstermemelerine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınan hakemlerimizin tedavisine başlanmıştır. 10 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir."

 

Hatayspor - Galatasaray maçına Aydınus'un yerine Bitigen atandı

Milli aranın ardından Galatasaray, Süper Lig'de Atakaş Hatayspor'un konuğu oluyor.Daha önce Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklanan karşılaşmaya Abdülkadir Bitigen atandı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Süper Lig'in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçına Covid-19 testi pozitif çıkan Fırat Aydınus'un yerine Abdulkadir Bitigen atanmıştır.'' denildi.

Bu haber toplam 688 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.