Üç başkana disiplin sevki

Üç başkana disiplin sevki

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Soruşturma Merci, Binatlı Başkanı Veleddin Taşkent, Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel ve Miracle Karşıyaka Başkanı Umut Düzdaban’ı disiplin kuruluna sevk ettiğini açıkladı.

A+A-

Taşkent ve Nurel müsabakanın hakemine yönelik kişilik haklarına saldırı, hakaret, küfür ve tehdit içerikli söylemleri ve saldırı eylemleri nedeniyle, Düzdaban ise müsabakanın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Konu ile ilgili sevk açıklaması şu şekilde:

19499 maç numarasıyla 15.10.2023 tarihinde Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda Binatlı YSK ile Dem’s Con. Çanakkale TSK arasında oynanan AKSA 1. Lig müsabakasında 3303 lisans numaralı Binatlı YSK Başkanı Veleddin Taşkent’in müsabakanın hakemine yönelik kişilik haklarına saldırı, hakaret, küfür ve tehdit içerikli söylemleri ve saldırı eylemleri nedeniyle, KTFF Disiplin Talimatı’nın 41. ve 44. maddeleri uyarınca Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine;

19374 maç numarasıyla 07.10.2023 tarihinde Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda Alsancak Yeşilova SK ile Cihangir GSK arasında oynanan AKSA Süper Lig müsabakasında 2919 lisans numaralı Alsancak Yeşilova SK Başkanı Redif Nurel’in müsabakanın hakemine yönelik kişilik haklarına saldırı, hakaret, küfür ve tehdit içerikli söylemleri ve saldırı eylemleri nedeniyle, KTFF Disiplin Talimatı’nın 41. ve 44. maddeleri uyarınca Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine;

19376 maç numarasıyla 07.10.2023 tarihinde Paşaköy Hasan Onalt Stadı’nda Mesarya SK ile Miracle Karşıyaka ASK arasında oynanan AKSA Süper Lig müsabakasında 4168 lisans numaralı Miracle Karşıyaka ASK Başkanı Umut Düzdaban’ın müsabakanın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle KTFF Disiplin Talimatı’nın 35. maddesi uyarınca Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.

Disiplin Kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.