U18 Ligi’nde ilk maçlar tamamlandı

U18 Ligi’nde ilk maçlar tamamlandı

Hentbolda Dem’s Construction U18 liglerine Çarşamba akşamı oynanan üç karşılaşma ile devam edildi.

A+A-

U18 Erkekler Ligi’nde Yükseliş, U18 Kadınlar Ligi’nde DİGEM gecenin galip takımları olurken, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Şahlan berabere kaldı.

Erkekler karşılaşmasında CIU Arena’da UKÜ ile Yükseliş takımları karşı karşıya geldi. İlk devresini rakibi UKÜ karşısında 22-11 önde kapatan Yükseliş takımı maçı da 44-22 galibiyetle kapatarak Dem’s Construction ligine iyi bir giriş yaptı. Yükseliş takımında Hasan kaydettiği 17 golle takımına UKÜ karşısında en fazla katkı sağlayan isim oldu.

Kadınlar karşılaşmasının ilkinde DİGEM ile Ozanköy takımları mücadele etti. Maçın başından sonuna iyi oyun sergileyen DİGEM ilk devreyi rakibi Ozanköy karşısında 16-9 önde kapatırken, etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettirdi ve sahadan 39-18 galip ayrılarak lige galibiyetle giriş yaptı. DİGEM’de maçı 12 golle tamamlayan Lütfiye, gecede ön plan çıkan isim oldu.

Gecenin son maçında ise kadınlar mücadelesinde UKÜ ile Şahlan mücadele etti. İlk devresi 10-6 Şahlan üstünlüğü ile sona eren karşılaşma 20-20 eşitlikle sona ererken, iki takım lige beraberlikle başlamış oldu.

 

Fotoğraf: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.