U18 Atletleri “Türkiye Şampiyonası”nda piste çıkacak

U18 Atletleri “Türkiye Şampiyonası”nda piste çıkacak

Atletizm Federasyonu’na bağlı ülke atletleri bu kez İzmir’de yer alacak “Türkiye Şampiyonası”nda yarışacak.

A+A-

Yeşim Tuncel

Atletizm Federasyonu’na bağlı ülke atletleri bu kez İzmir’de yer alacak “Türkiye Şampiyonası”nda yarışacak.

16-17 Haziran tarihlerinde yapılacak Türkiye Şampiyonası (U18 Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçme ve U18 Avrupa Şampiyonası Kadro Belirleme) yarışlarında ülkeden 8 atlet pistte olacak.

Temmuz ayında İtalya’da yer alacak “Avrupa U18 Şampiyonası” için İzmir’de Antrenörü Hasan Maydon ile kamp çalışmalarını sürdüren Ada Kafa 400 ve 800 metre, Damla Dönmez 200 ve 400 metre,  Laren Şeren 100 ve 200 metre, Selin Osmanlı 200 ve 400 metre, Bartu Güzen 100 ve 200 metre, Erol Efe Bilmez 100 ve 200 metre, Erdinç İnçay, Yüksek Atlama, Ömer Akgül Çelik de 100 metrede başarı arayacak.

            “Türkiye Şampiyonası” için 15 Haziran Pazartesi sabahı adadan ayrılan Atletizm kafilesine, Federasyon Başkanı Ferhat Sakallı da eşlik ediyor.

Bu haber toplam 924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.