U16 liglerinde normal sezon tamamladı

U16 liglerinde normal sezon tamamladı

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen U16 liglerinde normal sezon Çarşamba akşamı oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

A+A-

Ligde erkeklerde iki, kızlarda bir karşılaşma oynanarak normal sezon sona erdi, gözler Play-off’a çevrildi. Kızlarda DİGEM ilk sırada, Şahlan ikinci, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi üçüncü ve Ozanköy dördüncü olarak ligi tamamladı. Erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi birinci, Yükseliş ikinci, UKÜ üçüncü ve Mağusa Gelişim Akademisi dördüncü olarak lig sıralamasında yer aldı.

Erkeklerde ligin son karşılaşmalarında Yükseliş ile Doğukent takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun sergileyen Yükseliş maçın ilk devresini 15 -7 önde kapatırken, ikinci yarıda yine etkili oyununu devam ettirdi ve sahadan 35 – 17 galip ayrılarak ligi ikinci sırada tamamlamış oldu. Gecenin bir diğer erkekler karşılaşmasında ise UKÜ ile YDÜ takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna çekişmeli geçen mücadelenin ilk devresini YDÜ 15 -12 önde kapatırken, ikinci yarıda kontrollü oyununu devam ettiren YDÜ sahadan 27 -22 galip ayrılarak ligi zirvede tamamlamış oldu.

 

DİGEM zirvede tamamladı

Kızlar liginde ise gecenin tek karşılaşmasında DİGEM ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. CIU Arena’da oynanan karşılaşmada maçı başından sonuna kadar üstün götüren DİGEM ilk devreyi rakibi karşısında 14 – 6 önde kapatırken, ikinci devrede yine etkili oyununu devam ettirerek sahadan 26 – 13 galip ayrılarak ligi zirvede tamamlamış oldu. Bu sonuçlarla birlikte U16 liginde Play – off eşleşmeleri şu şekilde oldu;

 

Kızlar Play-off eşleşmeleri

DİGEM – OZANKÖY

ŞAHLAN – UKÜ

 

Erkekler Play-off eşleşmeleri

YDÜ – MGA

YÜKSELİŞ – UKÜ

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.