U16 ligleri tüm hızıyla sürüyor

U16 ligleri tüm hızıyla sürüyor

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen U16 liglerine Çarşamba akşamı oynanan üç karşılaşma ile devam edildi.

A+A-

Kadınlar Ligi’nde DİGEM, erkeklerde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) galip gelen takımlar oldu.

Günün ilk karşılaşmasında kadınlar liginde UKÜ Arena’da UKÜ ile DİGEM takımları karşı karşıya geldi. İlk devresini rakibi UKÜ karşısında 18 – 8 önde kapatan DİGEM, sahadan 36 – 9 galip ayrılarak günü galibiyetle kapattı.

Erkekler mücadelesinde ise iki karşılaşma Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Günün ilk maçında Alayköy ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. İlk devreyi 14 – 7 önde kapatan UKÜ rahat oyununu ikinci yarıda da sürdürerek sahadan 22 – 13 galibiyetle ayrıldı. UKÜ’de Samet ve Ramazan 6’şar golle alınan galibiyette ön plana çıkan ismler oldu.

Erkekler mücadelesinin ikinci maçında ise Levent ile YDÜ takımları karşılaştı. Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde tutan YDÜ ilk devreyi rakibi karşısında 17 – 6 önde kapatırken, etkili oyununu ikinci devrede yine sürdürerek sahadan 38 – 16 galibiyetle ayrıldı. YDÜ’de Anver, İsmet, Arınç ve Halil 7’şer golle alınan galibiyette ön plana çıkan oyuncular oldu.

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.