Turunçlu’da kritik randevu

Turunçlu’da kritik randevu

K-Pet 1. Lig Kırmızı Grup’ta 24 puanla 7. sırada yer alan Mesarya Spor Kulübü sezonun son maçında Cumartesi günü Maraş Gençlik Spor Kulübü ile Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

A+A-

Yılmaz Ormancı

İki takım adına büyük önem taşıyan karşılaşma 15.00’te başlayacak. Son birkaç haftada aldığı kötü sonuçlar nedeniyle alt sıralaya gerileyen Mesarya Spor Kulübü son maçında deplasmanda elde ettiği Mehmetçik galibiyeti, takıma moral getirdi. Maraş’ta son haftalarda alınan mağlubiyetler zirve yarışından kopmalarına neden olurken, bu maçta alınacak galibiyet Maraş’ın Play-off iddiası için büyük önem taşıyor.

Mesarya futbolcusu Seyhan Keskinel yaptığı açıklamada takımın moral durumunun son alınan galibiyetten sonra üst seviyeye çıktığını, bu hafta sıkı çalışarak Cumartesi günü Maraş ile oynanacak olan maça hazır olduklarını belirtti. Devre arası takıma katılan Seyhan Keskinel, Maraş maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını dile getirdi. Tecrübeli oyuncu takımdaki arkadaşlık seviyesinin üst düzey olduğunu ve takım olarak motive olmuş durumda olduklarını söyledi.

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.