Turunç aralıksız çalışıyor

Turunç aralıksız çalışıyor

Milli boksör ‘demir yumruk’ lakaplı Metin Turunç çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Kendine ait spor salonunda haftanın altı günü Rus antrenörü Denis Chekalev ile devam eden Turunç, kendisini çok iyi hissettiğini belirtirken, tek eksiğinin müsabaka olduğunu söyledi. Haftanın altı gününü çift idmanla geçirdiğini ifade eden Metin Turunç, Covid-19 sebebiyle uzun zamandır müsabaka yapamadığını ancak kendisini her zaman hazırda tutması gerektiğini söyledi.

 

Müsabaka talebine Covid-19 engeli

Rus antrenörü Denis Chekalev ile çok iyi hava yakaladığını ve formunu daha yukarıya çektiğini söyleyen Turunç, müsabaka için girişimde bulunduklarını ancak dünyayı saran Covid-19’un tüm yaptıkları girişimlere engel olduğunu söyledi. Yeni yılın bitmesine sayılı günler kala tek temennisinin 2020’de yaşanan talihsiz ve şansızlıkların son bulmasıyla birlikte yeni yılın her şeyden önce tüm İslam alemine sağlık getirmesi olduğunu söyledi.

xdsc_0006.jpg

Efe ve Ahmet de ringde

Geçtiğimiz günkü çalışmada Metin Turunç’a destek amacı ile oğulları Şener Efe ve Ahmet de salonda yerini aldı. 14 yaşındaki Şener ve 20 yaşındaki Ahmet’in kendisine hep destek olduğunu ifade eden Turunç, kısa süre içinde oğulları hem Ahmet’in hem de Şener’in boksta adından söz ettireceğini söyledi.

Bu haber toplam 2955 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.