Turnuvaya veda ettiler

Turnuvaya veda ettiler

2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite organizasyonunda yer alan Kıbrıslı Türk sporcular ikinci maçlarından da mağlubiyetle ayrılarak turnuvaya veda etti.

A+A-

Türkiye Milli Takımı adına Mersin’de düzenlenen 2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite organizasyonunda yer alan Kıbrıslı Türk sporcular, ana tabloda oynadıkları ilk karşılaşmalarda güçlü rakiplerine mağlup olmuşlardı. Sporcular bugün sıralama maçı oynadılar. Bugün çıktıkları sıralama maçlarını da kaybeden Kıbrıslı Türk sporcular turnuvaya veda etti.

 

Merve ve Buğra veda etti

Kadınlarda Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden Kıbrıslı Türk sporculardan Merve Çelebi ile Buğra Eryıldız ikilisi, bugün ikinci karşılaşmalarında Fransa’dan Placette/Chamereau ikilisi ile karşı karıya geldi. 21-15 ve 21-16’lık set sayıları ile rakiplerine mağlup olan Buğra ve Merve, turnuvaya veda etti.

 

Ali Osman Nurettin ve Mermer de kaybetti

Erkeklerde mücadele eden Ali Osman Nurettin ve Hasan Hüseyin Mermer ikilisi de Rusya’dan Koshkarev/Bykanov ikilisine 2-1 kabetti. İlk seti 23-21 kaybeden ikili, ikinci seti 21-15 kazansa da, üçüncü sette 15-11’lik skorla rakibine boyun eğmek zorunda kaldı. Mücadeleyi kaybeden Ali Osman Nurettin ve Hasan Hüseyin Mermer ikilisi de turnuvaya veda etti

Bu haber toplam 1467 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.