Türkiye'de transfer ne zaman bitiyor?

Türkiye'de transfer ne zaman bitiyor?

Türkiye'de 17 Haziran'da başlayan birinci transfer ve tescil döneminin (yaz transfer dönemi) bitmesine çok kısa bir süre kala futbolseverler, takımlarının yapacağı son hamleleri merak ediyor.

A+A-

2011-2022 sezonu yaz transfer döneminin bitmesine artık çok kısa bir süre kaldı. Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Türkiye Süper Lig ekipleri, kadrolarını flaş isimlerle güçlendirdi ve son dakikaya kadar çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminin son dakikasına kadar atakta olan kulüpler, bir yandan da fırsat transferi için araştırmalarını yapıyor. Futbolseverler ise geri sayımın başlamasının ardından ''Transfer sezonu ne zaman bitiyor? 2021-2022 transfer sezonu hangi gün, saat kaçta bitecek?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 

Transfer sezonu ne zaman bitiyor? 2021-2022 transfer sezonu hangi gün, saat kaçta bitecek?

Türkiye Futbol Federasyonu, birinci transfer ve tescil döneminin (yaz transfer dönemi) 10 Haziran'da başlayıp 1 Eylül'de sona ereceği açıklamıştı ancak bu kararda değişikliğe gidildi. TFF, yaz ve ara transfer dönemlerinin ilan edilen bitiş tarihinden 1 hafta sonra bitmesine karar verdi. Böylelikle 1 Eylül'de biteceği duyurulan yaz transfer döneminin 8 Eylül 2021 tarihinde biteceği duyuruldu. Süper Lig ekipleri, 8 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'a kadar kadrolarına yeni transferleri ekleyebilecek.

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.