Türkiye’de Stefan Kuntz dönemi başladı

Türkiye’de Stefan Kuntz dönemi başladı

Türkiye A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi gerçekleştirilen imza töreniyle resmen başladı.

A+A-

Riva’da düzenlenen imza töreninde TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop yer aldı.

 

Özdemir: Her ne skor alırsak alalım, hocamızı tartışma konusu yapmayalım

Törende bir konuşma gerçekleştiren ve Stefan Kuntz ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirten TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Şenol Güneş hocamıza bugüne kadar olan katkıları için teşekkür etmek istiyorum. Sayın Şenol Güneş, çok değerli, dünya tecrübesinde bir isim ve A Milli Takımımıza unutamayacağımız hizmetlerde bulundu. Kendisine bir kez daha, bundan sonraki yaşamında, sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

“Yeni hocamızla, ilk sınavı, Ekim ayındaki maçlarımızda vereceğiz” diyen Özdemir, “Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Her ne skorlar alırsak alalım, Çocuklarımızı, hocamızı tartışma konusu yapmayalım. Lütfen; Stefan Kuntz’u yerli-yabancı meselesinin içine çekerek kendisini yıpratmayalım. Sayın Kuntz, A Milli Takımın tarihteki ilk yabancı hocası değil. Neticede bu bir bayrak yarışıdır. Bayrak, bir değerli hocadan diğer değerli bir hocaya geçmiştir. Biz kendisine inanıyoruz, güveniyoruz. Uzun yıllar da birlikte beraber çalışmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Altıntop: Hocamızın tercih ettiği iki yardımcısı olacak

Hamit Altıntop yaptığı konuşmada “Hocamızın kendi tercih ettiği 2 tane yardımcısı olacak. Diğer konularda çalışmamız var. Kendi tercihlerini yapacaktır. Biz de uygunluğu görürsek yardımcı olacağız. Bunun çalışmaları içindeyiz, yarın karar vereceğiz. Tam kadroyu da yakında açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kuntz: Burada olmak evime dönmek gibi oldu

Stefan Kuntz ise kendisini Hamit Altıntop’un aradığında gurur duyduğunu aktararak, “Büyük bir mutluluk hissediyorum ama işin büyük kısmının da bundan sonra başladığını biliyorum. Tüm gücümüzü toparlayıp Norveç maçına hazırlanacağız. Burada olmak evime dönmek gibi oldu” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Stefan Kuntz, sözleşmeyi imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 740 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.