Tüm zamanların puan durumu

Tüm zamanların puan durumu

Yenidüzen, 1955 yılından bu yana oynanan ve oynanmaya devam eden ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 60’ıncı sezon oynanıyor. Daha önce 1. Lig adı altında da oynanan ligde 60. sezon devam ederken Yenidüzen bugüne kadar olan en üst ligin puan durumunu her hafta okurlarına güncelleyerek aktarıyor.

 

Yenicami’den yenilikler

Aksa Süper Lig’in 24. haftasında oynanan karşılaşmaların ardından tüm zamanların puan durumu güncellendi. Geçtiğimiz hafta rakibi Binatlı’yı 8-0’lık farklı skorla yenen Yenicami, tüm zamanların puan durumunda puanını 1601 yaptı. Siyah beyazlılar ayrıca farklı galibiyetle toplam gol sayısını da 2106 yaparak 2100 bandını da geride bıraktı.

 

Baf Ülkü Yurdu 1250 gole ulaştı

Geçtiğimiz hafta elde ettiği sonuçla bir diğer ilk yaşayan takım ise Baf Ülkü Yurdu oldu. Alt sıraları yakından ilgilendiren kritik Hamitköy karşılaşmasını tek golle kazanan Baf Ülkü Yurdu bugüne kadar attığı gol sayısını 1250 yaptı.

 

tum-zamanlar-24.jpg

Bu haber toplam 926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.