“Tüm çabamız başarı için”

“Tüm çabamız başarı için”

Baf Ülkü Yurdu’nun Başkanı Erhan Arıkan YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, yeni sezonda başarılı olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncalar salonda çalışmalarını sürdürürken, yönetim de masa başı çalışmalarında yoğun mesai harcıyor. Başkan Erhan Arıkan, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, Baf Ülkü Yurdu’nun başarısı için çalıştıklarını ifade etti.

 

Arıkan: “Herkese büyük görev düşüyor”

Baf Ülkü Yurdu’nun başkanı Erhan Arıkan, yönetimle birlikte göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Tek gayelerinin Baf Ülkü Yurdu’nun başarılı olması olduğunu belirten Arıkan, bu başarıyı yakalamak için başta Yönetim Kurulu olmak üzere herkese büyük görev düştüğünü söyledi. Transfer konusunda transfer komitesinin yoğun çalıştığını aktaran Arıkan, önümüzdeki günlerde kendileri için iyi gelişmeler olacağını dile getirdi.

 

“Hocalarımızdan çok memnunuz…”

Geçtiğimiz sezonun başında göreve gelen ve sezon boyunca takımı çalıştıran teknik heyet konusuna da değinen Erhan Arıkan, teknik heyetten oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Arıkan; “Geçen sezon takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyiydi. Bu ortamın kurulmasının en büyük mimarları hocalarımızdır. Biz hocalarımızdan çok memnunuz. Bu sezonda da Kemal Yürekli, Niyazi Özekmekçi ve Zihni Yurtdaş hocalarımızla yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

“Açılış 24 Temmuz’da…”

Son olarak takımın hazırlıkları hakkında da konuşan Erhan Arıkan, şu anda oyuncuların profesyoneller eşliğinde salon çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Saha içi çalışmalarının 24 Temmuz’da başlayacağını aktaran Arıkan, oyunculara iyi bir hazırlık dönemi geçirmeleri için bütün olanakları sunacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.