Triatlon aday hakem kursu yapılıyor

Triatlon aday hakem kursu yapılıyor

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu aday hakem kursu gerçekleştiriyor. Türkiye Triatlon Federasyonu ile işbirliğinde yapılan kurs dün başladı ve bugün devam ediyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu aday hakem kursu gerçekleştiriyor. Türkiye Triatlon Federasyonu ile işbirliğinde yapılan kurs dün başladı ve bugün devam ediyor. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleşen ve 3 gün sürecek kursa yaklaşık 35 aday hakem katıldı.

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı Sertaç Bozatlı’nın, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya ile yaptığı görüşmenin ardından organize edilen kurs, Türkiye Triatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Bayezid Bozacıoğlu ve TTF MHK Üyesi Hüseyin Tan’ın ülkemize gelerek eğitimlere başlaması ile gerçekleşti.

Kurs ile ilgili açıklama yapan Sertaç Bozatlı, ülkemizde triatlon sporunun gelişerek yaygınlaşması ve sporculara daha kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirterek bu kursun da bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Bozatlı, aday hakem kursu bağlamda Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya’ya ve tüm yönetimine, ayrıca ülkemizde bulunan Türkiye Triatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Bayezid Bozacıoğlu ve TTF MHK Üyesi Hüseyin Tan’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.