"Transferde nokta adımlar atacağız"

"Transferde nokta adımlar atacağız"

Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel SPORYENİ’ye açıklamalarda bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel, SPORYENİ’ye açıklamalarda bulunarak, transfer döneminde izleyecekleri yol haritasını ve ligdeki hedeflerinden bahsetti. Nurel, transfer çalışmalarının sürdüğünü, ligin bitimiyle birlikte yaptıkları çalışmaları sonuçlandırmak hedefinde olduklarını ifade etti.

 

Nurel: “LuaLua’yı bizzat gidip ben alacağım”

Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel, geçtiğimiz günlerde basında çıkan Lomana LuaLua haberlerinin doğru olduğu bilgisini vererek, oyuncunun 11 Mayıs Perşembe günü adaya geleceğini söyledi. Redif Nurel, Menajer Tekin Birinci’ye teşekkürlerini ileterek, oyuncuyu Larnaka Uluslararası Hava Limanı’ndan kendisinin gidip alacağını ifade etti. Nurel, LuaLua’yla anlaşmalarının an meselesi olduğunu da belirtti. Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Nurel, başka yabancı oyuncularla daha temas içinde olduklarını, bu oyuncuların yıldız niteliğinde olduğuna da dikkat çekti. 

 

“Remzi ve Bahadır konusunda henüz resmi bir teklif yok”

Redif Nurel, transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini, ligin bitimiyle birlikte bu çalışmaları daha da arttıracaklarını ifade etti. Remzi ve Bahadır konusunda henüz Küçük Kaymaklı ile masaya oturmadıklarını belirten Redif Nurel, oyuncularla sadece sözlü bir şekilde görüştüklerini ve oyuncuların bu konuya sıcak baktığını söyledi. Küçük Kaymaklı’ya teklifte bulunacaklarını aktaran Nurel, nihai kararı Küçük Kaymaklı takımının vereceğini, sonuç almazlarsa başka isimlere yöneleceklerini kaydetti. Bahadır Göçben ve Remzi Betmezoğlu, 2014-2015 sezonda Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde mücadele eden Alsancak Yeşilova formasını kiralık olarak terletmişlerdi.

 

“Futbolcuya peşin para vermek niyetinde değilim”

Yeşil beyazlı kulübün Başkanı Redif Nurel, yapılan transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini yinelerken, yapılan çalışmaların geleceğe yönelik olduğunu ifade etti. Nurel; “Bir futbolcuya 3 yıllığını peşin vermek demek, oyuncunun takımına fayda sağlamayacağı demektir. Bu yüzden kaç yıl anlaşırsanız, onu o kadar bölersiniz. Oyuncunun parasını almaması durumunda şikayetini belirtir, yöneticiler de gerekeni yapar. Hem oyuncunun kendi kariyeri açısından, hem de takımına faydalı olması açısından doğru olan budur” şeklinde konuştu.

 

“Sponsor desteğini tesisleşme ve alt yapıya kullanacağız”

Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Nurel, bugün birçok takım gibi kendilerininde önemli bir sponsoru olduğunu hatırlattı. Nurel, sponsorların ülke futboluna çok büyük katkıda bulunduğunu aktararak, önemli olanın bu kaynağın doğru bir şekilde kullanılması olduğunu söyledi. Yeşilova takımına gelen bu  önemli maddi kaynağın transferin yanında alt yapıya ve tesisleşmeye kullanacaklarını ifade eden Redif Nurel, bu adımların ardından kurumsallaşmaya önemli katkı yapacağına dikkat çekti.

 

“Ligde üst sıraları oynamayı hedefliyoruz”

Gelecek sezon Süper Lig’deki hedeflerini anlatan Redif Nurel; güçlü, centilmen ve kaliteli bir ekip kuracaklarını ifade etti. Nurel, Alsancak halkının bu başarıya uzun yıllardır aç olduğunu belirterek, tüm çalışmaların üst sıralara oynayan  bir takım yaratmak için yürütüldüğünü sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.