Transferde ‘ara imzalar’ atılacak

Transferde ‘ara imzalar’ atılacak

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen AKSA liglerinde ara transfer dönemi bugün başladı.

A+A-

Takımlar yerli futbolcular için geçici veya bonservisli transferlerini 15 Ocak pazartesi gününe kadar yapabilecek. Ayrıca geçici veya bonservisli yabancı uyruklu futbolcu transferi de 19 Ocak Cuma günü sona erecek.

 

Değirmenlik’ten ilk takviyeler

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik, ara transfere hızlı girdi. Değirmenlik sezon başı Alsancak Yeşilova’dan transfer edip Miracle Karşıyaka’ya kiraladığı Mustafa Vardi’yi kadrosuna kattığını açıkladı. Mesarya ekibi ayrıca Mormenekşe’nin TC uyruklu futbolcusu Erhan Çınar’ı transfer ettiğini duyururken, Mormenekşe Başkanı Metin Menekşeli oyuncuyu Değirmenlik’e vermediğini ifade etti.

 

Karşıyaka’dan Kurukafa takviyesi

AKSA Süper Lig ekiplerinden Miracle Karşıyaka, Pera Larnaka Gençler Birliği’nden golcü oyuncu Sertan Kurukafa’yı kadrosuna kattı. Uzun yıllardır İskele ekibinin formasını giyen oyuncu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaparak camiaya teşekkür etti:

“Yıllardır formasını terlettiğim kaptanlığını yaptığım Pera L. Gençlerbirliğinden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu zamana kadar bende emeği olan beni destekleyen herkese başkana yönetime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Takım arkadaşlarım abilerim kardeşlerim hepinize bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum.”

Oyuncu ligin ilk yarısında takımı adına 10 gole imza atmıştı.

 

GG’den Gabira ve Uysal takviyeleri

AKSA Süper Lig’in bir diğer ekibi China Bazaar Gençlik Gücü de transferde kolları erken sıvayan ekiplerden olmuştu. Gençlik Gücü ilk yarı tamamlanmadan Mesarya’dan Mustafa Yaşınses ile Mağusa Türk Gücü’nden Arif Uysal’ı transfer ederek iki önemli takviyeye imza attı.

 

Göçben Kaymaklı’ya geri dönüyor

AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı da bir geri dönüş transferi hazırlığında. Yeşil siyahlı ekibin sezon başında Yeniboğaziçi’ne kiraladığı Mehmet Göçben, ligin ikinci yarısında yeniden altyapısından yetiştiği Küçük Kaymaklı formasını giyecek.

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.