Transfer bayram dinlemedi

Transfer bayram dinlemedi

Yeni sezonun başlamasına bir aydan az bir süre kalmasına rağmen takımlar eksik gördükleri yerlere transfer yapmaya devam ediyor.

A+A-

20 Eylül 2018’de başlayacak olan 2018-2019 sezonu için kulüpler kadrolarının eksik gördüğü yerlere futbolcu transfer yapmaya bayramda da devam etti. Geçtiğimiz son iki sezonun şampiyonu Yenicami kadrosunda yer bulamayan futbolcular transferin gözdeleri olurken, başta Süper Lig takımlarından Çetinkaya olmak üzere, Lefke, Gönyeli ve Birinci Lig kulüplerinden Ozanköy takımlarına takviye yaptılar.

 

Behiç Kum da Çetinkaya dedi

Yeni sezon hazırlıklarına en geç başlayan takımların başında gelen Çetinkaya’da başkan ve teknik adam belirlendikten sonra takım için çalışmalar hız kazandı. Çetinkaya’nın genç başkanı Süleyman Yemen, başkan seçilmesi ile ilk olarak takımın başına getirdiği teknik adam Hakan Sermaye’nin raporu doğrultusunda Yenicami’den Ömer Gül ile Çağdaş Aslan’ı kadrosuna katarken, dün de tecrübeli oyuncu Behiç Kum’u yine Yenicami’den kiralık olarak kadrosuna katmayı başardı.

 

Gönyeli boş çıkarmıyor

Geçtiğimiz sezon Birinci Lig’den, şampiyon olarak Süper Lig’e terfi eden Gönyeli daha önce Yenicami’nin yabancı oyuncusu John Okoli’yi renklerine bağlarken, dün de Eray Halil’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Gönyeli ayrıca Yeşilova’dan Talat Dağer, Çetinkaya’dan ise Menteş Mertkaya’yı aldı.

 

Candy Augustin yine Lefke’ye, Mahmut Amasyalı Ozanköy’e kiralandı

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Lefke takımında ortaya koyduğu performans neticesinde adından sıkça söz ettiren yabancı oyuncu Candy Augustin, yine Lefke’ye kiralandı. Bonservisi Yenicami’de bulunan oyuncu 15 bin TL karşılığında bir yıllığına yine Süper Lig takımlarından Lefke’de forma giyecek. Öte yandan Yenicami, genç oyuncusu Mahmut Amasyalı’yı da yeni sezonda Birinci Lig’de mücadele edecek olan takımlardan Ozanköy’e kiraladı.

Bu haber toplam 1651 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.