Toplam 69 takım mücadele edecek

Toplam 69 takım mücadele edecek

Büyüklerde ve yıldızlarda toplam 69 takımın mücadele edeceği Plaj Voleybolu Ligleri başlıyor

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize plaj voleybolu organizasyonlarından ilki olan 2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi, 22 Haziran Salı günü Lefkoşa Beach Volley Arena Tesisi’nde saat 18.00’de başlıyor. Kızlarda ve erkeklerde toplam 51 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği organizasyonun ilk haftasında 40 maç oynanacak. Yıldızlarda 2. hafta karşılaşmaları 29 Haziran’da oynanacak.

Kızlarda 8 grup, erkeklerde 4 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalar sonrasında kızlarda ilk iki sırayı alan takımlar son 16’ya erkekler de ise ilk iki sırayı alan takımlar ise çeyrek finale yükselecek.

2021 Yıldızlar Ligi’nin tamamlanmasının ardından dereceye girecek olan takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek. Şampiyonada ayrıca en başarılı kız ve erkek sporcuya Güner Burgul başarı plaketleri takdim edilecek.

 

Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi 25 Haziran’da

Federasyon tarafından düzenlenen diğer bir organizasyon olan 2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi, 25 Haziran Cuma akşamı saat 18.00’de Lefkoşa Beach Volley Arena’da başlayacak. Kadınlar ve erkeklerde toplam 18 takımın mücadele edeceği şampiyona 13 Temmuz’da sona erecek.

Şampiyona, kadınlar ve erkeklerde A ve B Grubu şeklinde, tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar adını yarı finale yazdıracak.

Bu haber toplam 841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.