“Toparlanıp daha güçlü geleceğiz”

“Toparlanıp daha güçlü geleceğiz”

Kıbrıs Türk futbol tarihinde ilk kez bir alt lige düşen Çetinkaya’da Başkan Ceran Tunalı, Çetinkaya’nın bir alt lige düştüğünü ancak onuru ile düştüğünü belirtti.

A+A-

Kıbrıs Türk futbol tarihinde ilk kez bir alt lige düşen Çetinkaya’da Başkan Ceran Tunalı, Çetinkaya’nın bir alt lige düştüğünü ancak onuru ile düştüğünü belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tunalı, “Çetinkaya efsanesini devam ettirmek için elimizden ne gelirse yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın, toparlanıp daha da güçlü geleceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tunalı’nın yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Çetinkaya Kıbrıs Türk futbolunun efsanesidir. Küme düşmüş olabilirik ama bu gerçeği kimse ortadan kaldıramaz. EFSANE OLMAK KOLAY DEĞİLDİR. Düştüysek kalkmasını da iyi bilirik. Çetinkaya bugün bir alt lige düştü ama ONURU ile düşmüştür. Bunu da kimse gözardı etmesin. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu görevi devralırken elimizi ne kadar ağır bir taşın altına koyduğumuzu ve başarmak için savaşmamız gerektiğini bilerek aldık. Çetinkaya’da futbol oynadığım dönem bana çok şeyler katmıştır. Bana şampiyonluk yaşatmıştır, kaptanlık görevi verilmiştir. Efsane kadroda savaşmayı öğretmiştir. Bundan dolayı ben Çetinkaya’nın sahipsiz kalmasına göz yumamazdım, futbolcuların ortada kalmasına içim el vermezdi. Biz sadece iyi günde Çetinkaya’nın yanında olmayı değil kötü günde de takımımıza sahip çıkmayı bilirik. Çetinkaya’da yapacak çok işimiz var ve geleceğin şampiyonlarını yaratmak için, Çetinkaya efsanesini devam ettirmek için elimizden ne gelirse yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın, toparlanıp daha da güçlü geleceğiz. Bütün futbolcularımızın, teknik heyetimizin, yönetim kurulundaki arkadaşlarımı ve bize destek veren abilerimizin hepsine tek tek teşekkür ederim. YOLA DEVAM BAŞKA ÇETİNKAYA YOKTUR.”

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.