Tepede sessiz gün: 0-0

Tepede sessiz gün: 0-0

K-Pet Birinci Lig’de lider konumunda olan Gönyeli, Maraş’ı konuk etti. Gönyeli’de oynanan maç, golsüz eşitlikle sona erdi. 

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de lider konumunda olan Gönyeli, Maraş’ı konuk etti. Gönyeli’de oynanan maç, golsüz eşitlikle sona erdi.  Gönyeli, aldığı beraberlikle Esentepe’nin 3 puan önünde lider bulunsa da, son 3 haftada önemli puan kayıpları yaşadı. Son 3 haftada Görneç, Dumlupınar ve Maraş ile oynayan Gönyeli, bu karşılaşmalardan 2 puan toplayabildi. Esentepe, rakiplerinin puan kaybettiği haftada kazanarak, zirve yolunda önemli 3 puanın sahibi olmuştu. Gönyeli bu karşılaşmada aldığı 1 puanla 28 puana yükselirken, Maraş da 23 puana ulaşmış oldu.

 

Gol düellosunda kazanan yok

Birinci Lig’de gün adına oynanan bir diğer karşılaşma ise Lapta – Girne Halk evi maçıydı. Bu karşılaşma, iki takımın da karşılıklı attığı ikişer golle 2-2 sona erdi.


STAT: Gönyeli Stadı

HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu, Hakan Gök, Kaan Koday

GÖNYELİ: Kemal Bağbal, Sabri Selden (Dk.20 Özgür Gül), Kadir Hakel, Raif Selden, İsmail Soydan (Dk.83 Erhan Kendirci), İbrahim Öksüzoğluları, Tacettin Köse, Coşkun Ulusoy, Okan Göktürk, Mehmet Barkınay, Süleyman Aksaç (Dk.65 Velat Çelik)

MARAŞ: Volkan Üşenmez, Orhan Kalaycı, Süleyman Bayır, Hasan Şemmedi (Dk.70 Emre Uysal), Baki Kılıç, Sedat Toprak, Hamit Çakallıoğlu, Ramazan Tebelleşol, Eren Kandemir (Dk.73 Çağlar Özertural) , Mustafa Köleli (Dk.43 Yavmi Çelebi), Gökhan Yazlık

GOL: -

KIRMIZI KART: Dk.85 Özgür Gül (Gönyeli)

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.