Tekmanoğlu ve Karamansoylu anısına oynadılar

Tekmanoğlu ve Karamansoylu anısına oynadılar

Kumyalı Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhum Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu Plaj Voleybol Anı Turnuvası tamamlandı.

A+A-

Kumyalı Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhum Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu Plaj Voleybol Anı Turnuvası tamamlandı. Rifat Poyraz berber salonu, Kumyalı Segamarina (Derviş Sıcak), Kazım Demir İnşaat Şti, Kumyalı Spor Kulübü sponsor olarak katkı koyduğu turnuvada beklenen katılım olmadığı için tek günde sonuçlandırıldı. 24 Ağustos tarihinde Kumyalı Halk plajında düzenlenen 3.Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu Plaj Voleybol Anı Turnuvası’na toplam 12 takımdan oluşan amatör sporcular katıldı. Erkek ve karışık çiftler olarak gerçekleştirilen turnuvada Fırat Kızıltunçlar-Tuğrul Kılıç ikilisi şampiyon oldu. Turnuvada Salih Yıldız-Özgün Aydıntan ikilisi ikinci, İbrahimKahyaoğlu-Hanife Özgalatyalı ikilisi ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

 

Anlamlı Bağış

3.Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu plaj Voleybol anı turnuvası organizasyon geliri her yıl olduğu gibi bu yılda Kanser Hastalarına Yardım Derneği (K.H.Y.D) bağışlandı. Plaj Voleybol anı turnuvasında başarılı olan sporculara, katkı koyanlara düzenlenen ödül töreninde kupaları Kumyalı Spor Kulübü başkanı Hakan Ceylanlı, merhumlar Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu aileleri tarafında verildi.

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.