Tekin Birinci manifestosunu açıkladı

Tekin Birinci manifestosunu açıkladı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda (KTFF) 5 Haziran 2021 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde başkan adaylarından Tekin Birinci, manifestosunu açıkladı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda (KTFF) 5 Haziran 2021 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde başkan adaylarından Tekin Birinci, manifestosunu açıkladı. Birinci manifestosunda futbolda birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Birinci, KTFF başkanı olması halinde vaatlerini sıraladı, en öne ülkemize yönelik uygulanan ambargoları koydu. Ambargoları aşmak için çalışacaklarını belirtti.

Tekin Birinci, bunun yanında dünya standartlarında bir stadyumun yapılması, gelir artışı ve adil dağıtımın olması, kayıt altına alınmış bir futbolun olması, futbol şurası düzenlenmesi, yeni bir seçim sistemi getirilmesi, fahri futbol elçilerinin yaratılması, ülkemizde eğitime destek sağlanması, futbol turizmi oluşturulması ve diğer branşlara açılım olması vaatlerini sıraladı.

Manifestoda aynı zamanda Başkan Adayı Tekin Birinci ve Yönetim Kurulu adaylarının özgeçmişleri de yer aldı.

Birinci’nin Yönetim Kurulu adayları listesinde şu isimler bulunuyor:

Güneş Güneşoğlu, Bülent Dizdarlı, Serkan Mesutoğlu, Canol Göktaş, Coşkun Ulusoy, Biray Deliceırmak, Hasan Bekiroğlu, Mete Feridun, Emre Efendi, Hasan Bankeroğlu.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.