“Tek yol ortak akıl ve birlikten geçer”

“Tek yol ortak akıl ve birlikten geçer”

Girne Halk Evi başkanı Veli Esendağlı, futbolun paydaşlarının birbirleri ile kavga etmeleri ve zıtlaşmalarının kendilerini derinden üzdüğünü, futbolu başlatmanın tek yolunun ortak akıl ve birlikten geçtiğini belirtti.

A+A-

“Futbolun paydaşlarını aklı salime davet ediyoruz” başlığı ile yapılan açıklamada geniş kapsamlı bir toplantıda iyi niyetle bundan sonra ne yapılması gerekenin ortaya konulması gerektiği vurgulandı.

Yapılan açıklama şu şöyle:

“Futbol müsabakalarının tekrar başlaması için, hepimiz yanıp tutuşurken futbolun paydaşlarının birbirleri ile kavga etmeleri, zıtlaşmaları birbirlerinden bu kadar kopmaları ve son günlerde hakarete varan açıklamalar yapmaları bizleri çok derinden üzmektedir. Amaç futbolu tekrar başlatmaksa bunun tek yolu ortak akıl ve birlikten geçer. Bunun için de derhal futbolun tüm paydaşları bir araya gelmeleri ve yapılması gereken ortak yol çizilmelidir. Kendi kulüp sporcularımızdan başlayarak tüm takımların futbolcularının karakterlerinden, ahlaklarından ve iyi niyetlerinden hiçbir şüphemiz yokken bizlere şuan gereken tek şey geniş kapsamlı bir toplantı yapıp herkesin iyi niyetle bundan sonrası için yapmamız gerekeni ortaya koymasıdır. Unutmayalım ki er ya da geç bu futbol başlayacak ve futbola mevcut futbolcular teknik direktörler ve kulüp başkanlarıyla devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.