“Tek yapmaya çalıştığımız, olabildiğince korunabilmek”

“Tek yapmaya çalıştığımız, olabildiğince korunabilmek”

Hentbolda KTSYD Kupası’na katılmama kararı alan Gençlik Gücü’nde antrenör Turgut Karamanoğlu, alınan kararı BRT’de yayınlanan Spor Gündemi programına değerlendirdi.

A+A-

Turnuvayla ilgili bir sıkıntıları olmadığını belirten Karamanoğlu, geçtiğimiz ay yaşadıkları izole sürecinde bazı oyuncuların işlerini kaybetme noktasına geldiğini, hem artan vakalar hem de ekmek paralarını koruma adına bu kararı aldıklarını belirtti. Karamanoğlu ilerleyen dönemlerde hentbolda var olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Karamanoğlu: 4 oyuncu işini kaybetme riskini yaşadı

Antrenör Karamanoğlu bir ay önce bir oyuncularının pozitif çıkması sonrası takım olarak 15 günlük izolasyon süreci yaşadıklarını, 4 oyuncularının bundan dolayı işlerini kaybetme riski ile karşı karşıya kaldığını aktararak, “Hatta bir tanesi işinden oldu, geri döndürdük. İnsanın bu süreçte ekmeğinden olması çok zor bir şeydir” dedi.

KTSYD Kupası’na amacın antrenmanlı veya antrenmansız katılmak olduğunu, kupayı kimin kazanacağının kendisi için önemli olmadığını aktaran Karamanoğlu, “Turnuvaya katılma noktasında çocuklarla yaptığımız toplantıda vakaların korkunç derecede artmış olması bizi sıkıntıya soktu. Temaslı merkezine gidene kadar bu hastalığı ciddiye almıyordum ama içimizde bir karar alarak ocak ayını bir görmek istedik. Bundan dolayı kararımızı federasyona ilettik” dedi.

 

“Ne turnuvayla ne de federasyonla bir sıkıntımız yok”

“Turnuvaya katılacak olan takımlara sağlıklı bir müsabaka ve başarılar dilerim” diyen Karamanoğlu, “Ama biz yaşadığımız o kötü süreci bir daha yaşamamak veya yaşayacaksak da erteleyerek yaşamak adı altında, en azından kendimizi ekmek paramızı koruma adına bu kararı aldık. Ne turnuvayla ne federasyonla ilgili sıkıntımız var. Bizim tek yapmaya çalıştığımız olabildiğince korunabilmek. Biz yine hentbolda var olmaya ve önümüzdeki aylarda yapılacak turnuvalarda yer alacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.