Tek hedefleri kazanmak…

Tek hedefleri kazanmak…

AKSA Birinci Lig’de bugün Güzelyurt’un iki ekibi Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu Üner Berkalp Stadı’nda karşı karşıya geliyor. YENİDÜZEN’e değerlendirmeler yapan iki ekibin teknik sorumlusu, karşılaşmadan galibiyet almayı hedefliyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Birinci Lig’de 12’nci haftası batıda bir bölge derbisine sahne oluyor. İki Güzelyurt ekibi Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu bugün Üner Berkalp Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Derbi maçı öncesinde YENİDÜZEN’e konuşan iki Güzelyurt ekibinin teknik sorumlusu kendileri için bu kritik maçı kazanarak çıkış yakalamak istediklerini belirtti.

Cam: “Üç ihtimalli bir maç, kazanmak istiyoruz”

Binatlı Antrenörü Ulun Cam, geçtiğimiz hafta Girne Halk Evi maçında alınan mağlubiyeti Baf Ülkü Yurdu maçında telafi etmek istediklerini belirtti. Cam, mücadelenin derbi maçı olduğundan ve her iki takımın kazanmak istediğinden dolayı 3 ihtimalli bir karşılaşma olduğunu söyleyen Ulun Cam, kazanmak için mücadele edeceklerini ifade etti. Cam, “Baf Ülkü Yurdu saygı duyduğumuz ve genç oyunculardan oluşan bir ekip. Onlar da bu sezon genç oyuncularını tecrübelendiriyor. Rakibimize saygı duyuyoruz. Bu maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Volkan: “Bu maçın bizim için önemi daha büyük”

Baf Ülkü Yurdu antrenörü Orçun Volkan ise, iki haftadır beklemedikleri kayıplar yaşadıklarını anlattı, ilk devreyi zirvede bitirebilmek için Binatlı maçının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Maçın bölge derbisi olmasından dolayı Binatlı’nın da kazanmak için mücadele edeceğinden bahseden Volkan, sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade etti. Volkan, “Son derece önemli bir maça çıkacağız. Hem biz, hem de rakibimiz kazanmak istiyor. Çünkü bu bir derbi maçı… Bizim için önemi daha büyük. Çünkü Binatlı maçının ardından oynayacağımız rakipleri kazanma potansiyelimiz yüksek. Binatlı maçını kazanırsak, bizim için bir başlangıç olabilir” ifadelerini kullandı.

Maça ilgi gösterilmesi bekleniyor

Bugün Üner Bekalp Stadı’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Utku Hamamcıoğlu’nun düdük çalacağı karşılaşmaya iki takımın taraftarının da ilgi göstermesi bekleniyor. Geride kalan 11 haftalık bölümde 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Baf Ülkü Yurdu’nun 21 puanı bulunurken, Binatlı’nın söz konusu süreç içerisinde 4 galibiyet, 4 beraberlik 3 de yenilgiyle 16 puanı bulunuyor. Geçen sezon Süper Lig’de mücadele eden ve sezon sonunda lige veda eden iki takımın sezon içerisindeki oynadığı mücadelelerin birini Binatlı, diğerini de Baf Ülkü Yurdu kazanmıştı.

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.