“Tek hedefimiz galibiyet…”

“Tek hedefimiz galibiyet…”

AKSA Süper Lig’de sırasıyla Gönyeli, China Bazaar Gençlik Gücü ve Küçük Kaymaklı maçlarını kazanarak hanesine son 3 haftada 9 puan yazdıran ve dikkatleri üzerine çeken Lefke’de teknik direktör Çağan Çerkez YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de son haftalarda çıkış yakalayan ve ligde son 3 haftada 3 galibiyet alan Lefke’nin bu haftaki rakibi Çetinkaya… Hafta boyunca evinde oynayacağı bu karşılaşmaya hazırlanan Lefke’de teknik direktör Çağan Çerkez, hem bu maç hakkında konuştu, hem de takımın genel durumundan bahsetti.

Ligin 12’nci haftasındaki rakiplerinin son haftalarda çıkışta bir ekip olduğunu belirten Çerkez, karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

Ligin geneli hakkında da değerlendirmeler yapan Çerkez, şu an itibariyle hak ettikleri noktada olduklarını, daha iyi bir performans gösterebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

“Şu an için hak ettiğimiz yerdeyiz”

Lefke teknik patronu Çağan Çerkez son 3 haftada aldıkları galibiyetlerle birlikte morallerinin düzeldiğini söyledi. Ligin 4’üncü haftasında göreve geldiklerinde Lefke’nin hak etmediği yerde olduğunu belirten Çerkez, sonrasında alınan puanlar nedeniyle şu anda hak ettikleri yere geldiklerini belirtti. Çerkez, “Hedefimiz sezonu 5. ile 11. takım arasında yer almaktır” dedi.

“Tek hedef galibiyet…”

Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Lefke, bu seriyi 4 maça çıkarmak istiyor. Menekşe beyazlılar, hafta sonunda Çetinkaya’yı konuk edecek. Teknik direktör Çağan Çerkez bu maç hakkında, “Çetinkaya bizim bire bir rakibimiz. Her ne kadar topladıkları puanlar ve ligdeki konumları hak etmedikleri yer olsa da, rakibimiz sonuçta Çetinkaya… Küçük Kaymaklı maçıyla birlikte çıkışa geçen de bir ekip. İyi mücadele ediyorlar. Biz de 3 haftadır kazanıyoruz ve moralimiz yerinde… Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu yüzden tek hedef galibiyet… Devrenin tamamlanmasına 4 hafta kaldı, bu 4 haftada toplayabileceğimiz kadar puan toplamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Transfer dönemi yoğun geçecek”

Lefke teknik direktörü Çerkez son olarak, devre arasında transferler konusunda yoğun bir süreç geçireceklerini söyleyerek, öncelikli hedeflerinin orta sahaya transfer yapmak olacağını ifade etti. Çerkez, “Devre arasına 4 haftalık bir süre kaldı. Geldiğimiz günden beri hep söyledik. Hedefimizi gerçekleştirmek için belli noktalara transfer yapmamız gerekiyor. Devre arasının gelmesiyle birlikte açılacak transfer sezonunu da yoğun geçireceğiz. Mehmet Toros, Gökhan Titiz ve Rahmi Çelik ile yol ayrımına gideceğiz. Okan Gün de Küçük Kaymaklı maçından sonra bize, yeteri kadar süre almadığından dolayı mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Kendisi sonrasında devam etmedi ve Kaymaklı maçından sonra aramızda hiç olmadı. Bu bakımdan onu da süresiz olarak kadro dışı bıraktık. Onunla da yollarımızı ayıracağız. Olmazsa olmazımız ve en büyük eksikliğimiz orta saha transferi olacak. Yerli oyuncu transferimiz kesinlikle olacak. Yabancı oyuncu transferi konusunda oyuncumuzun pozisyonuna göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.