Tek hedef lige tutunmak

Tek hedef lige tutunmak

Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Değirmenlik, Baf Ülkü Yurdu ve Gençlik Gücü takımlarının oyuncuları sezon sonunda ligde kalmak istediklerini vurguladılar

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in tamamlanmasına 7 hafta kala alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Baf Ülkü Yurdu, Gençlik Gücü ve Değirmenlik takımının üç önemli futbolcusu ligde kalmak istediklerini vurgularken, takımlarının bu lige yakıştığının altını çizdiler. Baf Ülkü Yurdu’nun tecrübeli oyuncusu Arif Öztürk, Gençlik Gücü’nün genç yıldızı Burak Ateş ve ligde bu iki takımdan daha kötü durumda bulunan Değirmenlik’ten Rifat Kanıöz, ligdeki durumlarına üzüldüklerini ancak kalan yedi haftada takım olarak ellerinden geleni yaparak ligde tutunmak istediklerini belirttiler.

 

Öztürk: “Cihangir maçı bizim son şansımız değil”

Süper Lig’de matematiksel olarak rahatlamadıklarının altını çizen Baf Ülkü Yurdu’nun tecrübeli oyuncusu Arif Öztürk, “Son haftalarda iyi futbol ortaya koyduklarını ve aldıkları neticelerle de bu ligde kalacaklarının sinyalini verdiklerini söyledi. Cihangir deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu belirten Öztürk, “Ancak bu önemli maçtan puan veya puanlarla döndüğümüz takdirde ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi. Cihangir maçından alınacak puan veya puanların, Çarşamba günü oynayacakları Koopbank Kıbrıs kupası çeyrek final ikinci maçı öncesi de çok önemli olduğunu açıklayan Öztürk,  “Her şeyden önce lig gelir. Ligde kalmak için önce Cihangir maçı geliyor. Sonra ne yapacağımıza camia olarak karar vereceği” dedi.

 

Kanıöz, “Kalan maçları kayıpsız kapatmalıyız”

Baf Ülkü Yurdu ve Gençlik Gücü takımlarına göre ligde daha zor durumda bulunan Değirmenlik takımının önemli oyuncularından Rifat Kanıöz, “Üç as futbolcumuzdan eksik çıktığımız Mağusa Türk Gücü karşısında elde ettiğimiz galibiyet bize bu ligde neler başarabileceğimizi göstergesi oldu” dedi. Değirmenlik Futbolcusu Rifat Kanıöz yaptığı açıklamada, “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Kalan yedi haftayı da kayıpsız kapatmak zorundayız ve kapatacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu. Cumartesi günü ikinci yarının lideri K.Kaymaklı ile oynayacaklarının altını çizen Kanıöz, “Kimle mücadele edeceğimizin farkındayız. K.Kaymaklı takımı form tutmuş, morali yerinde bir takım ve eğer ligde kalmak istiyorsak bu takımı yenmek zorundayız” dedi. Kaniöz, “Şimdilik önümüzde Kaymaklı maçı var. Hayırlısı ile bir o maçı geçelim gerisini düşünürüz” dedi.

 

Ateş, “Lefke galibiyeti moralimizi arttırdı”

Liglerimizin en genç oyuncularından Gençlik Gücü’nün genç yıldızı Burak Ateş, hocasının kendisine güvenip oynattığı sürece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının altını çizerken, Lefke maçına takım olarak iyi motive olduklarını ve sahada iyi futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Burak Ateş, “Lefke karşısında alınan üç puan takım olarak moral ve motivasyonumuzun artmasına sebep oldu. Aynı başarıyı bu akşam oynayacağımız Lefkoşa derbi maçı olan GAÜ Çetinkaya karşısında tekrarlamak istiyoruz” dedi. Ateş, “Sıralamada şu an iyi bir yerdeyiz ancak üç puanlı sistemde her an her şey olabilir. Bu nedenle kazanıp rahatlamak arzusundayız” dedi.

Bu haber toplam 2512 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.