Tek hedef galibiyet

Tek hedef galibiyet

AKSA Süper Lig’in 20’nci haftasında yarın zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak.

A+A-

Hafta 55 puanla yenilgisiz lider olarak giren Cihangir, 51 puanla ikinci sırada bulunan Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek. Cihangir Stadı’nda yer alacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Her iki takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, maçın sporseverler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. SPORYENİ'ye karşılaşmayı değerlendiren Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Sahamızda, seyircimiz önünde 19 haftada geldiğimiz iyi bir nokta var, onu devam ettirmek isteyeceğiz. Kazanabilmek için elimizden geleni ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı. Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ise “Son dört yılın şampiyonuyuz. Bu yıl da şampiyonluğu istiyoruz ve istediğimizi sahada göstereceğiz” dedi.

 

“Önemli maçlardan bir tanesi ama bu maçı kazanan günün sonunda kupayı kazanmayacak” diyerek sözlerine başlayan Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Üç sonuçta da önümüzde 10 maç kalacak. Bu maçla birlikte ligin üçte ikisi bitecek, üçte biri kalacak” dedi.

İki ekibin mutlaka maçı kazanmak isteyeceğini söyleyen Toygar Davulcu, “Sahamızda, seyircimiz önünde 19 haftada geldiğimiz iyi bir nokta var, onu devam ettirmek isteyeceğiz. Kazanabilmek için elimizden geleni ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.

 

“Şunu biliyoruz; kazansak da kaybetsek de önümüzdeki maçlara aynı ciddiyetle çıkıp, aynı performansı göstermemiz gerekecek” şeklinde sözlerini sürdüren Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Çok önemli bir maç. Bu maçların ülke futbolunu düşünecek olursak sayısının daha da artması, iddialı takımların sayısını daha da artırmak gerek. Umarım ilerleyen sezonlarda daha çok takımın yarış içinde olduğu, bu gibi maçların bir sezon içinde 1 tane değil, 8-10 tane olmasını dilerim” dedi.

 

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, Cihangir karşısında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Son dört yılın şampiyonu olduklarını belirten Oraloğlu, “Bu yıl da şampiyonluğu istiyoruz ve istediğimizi sahada göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

Karşılaşmanın önemline vurgu yapan Ali Oraloğlu, “Ülke futbolunda bu yılki en önemli maçlardan biri ve ne denli önemli olduğu ortada. Zor bir deplasman ama kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi. Rakipleri Cihangir’e saygı duyduklarını ancak kendilerinin de son dört yılın şampiyonu olduklarını hatırlatan Ali Oraloğlu, “Bu yıl da şampiyonluğu istiyoruz ve istediğimizi sahada göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Maçın kendileri için ‘kader maçı’ olup olmadığı yönündeki soruya Ali Oraloğlu, “Daha 10 maçlık uzun bir periyot var ama muhakkak ki bu maçın sonucu yol gösterici olacaktır” ifadelerini kullandı. Takımda eksik olmadığını belirten Oraloğlu, taraftarlara da mesaj verirken “Taraftarlarımızı bizi yalnız bırakmayacaktır. Onların da bir hazırlığı var. Her zaman yanımızdalar ve önemli maçlar da yalnız bırakmayacaklarıdır. İstediğimiz neticeyi alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.