Tecrübelerini konuşturuyorlar

Tecrübelerini konuşturuyorlar

Transfer döneminde en çok onlar konuşuluyor…

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Ülkemiz futboluna önceki dönemde damga vuran bazı oyuncular, şu anda ilerleyen yaşlarına rağmen futbol oynamaya devam ediyor. Bu isimler aynı zamanda transfer döneminin de gözde transferler olarak da dikkat çekiyor.

 

Tecrübeli oyuncular takım değiştiriyor

Transfer döneminde 35 yaş üstü tecrübeli oyuncuların transferleri çok konuşuldu. Ali Duvarcı, Bilal Ceylan, Serhan Önet Göçmenköy’e, Erdinç Börekçi Gönyeli’ye, Abbas Osum Çetinkaya’ya, önceki yıllarda futbolu bırakan ve yeniden futbola dönme kararı alan Ertaç Taşkıran da Türk Ocağı’na gitti.

 

Tecrübelilerin adresi Göçmenköy

Süper Lig’de yeni sezon için iddialı bir kadro kurma çalışmalarını sürdüren Göçmenköy’de tecrübeli oyuncuların adresi oldu. Takımda bulunan 42 yaşındaki Kemal Uçaner’in yanına bu sezon 39 yaşındaki Ali Duvarcı, 39 yaşındaki Serhan Önet ve 35 yaşındaki Bilal Ceylan geldi.

 

Erdinç Börekçi Gönyeli’de

İki sezondur Doğan Türk Birliği’nde mücadele eden 42 yaşındaki Erdinç Börekçi, yeni sezonda Gönyeli’de oynayacak. Tecrübeli oyuncu, kırmızı beyazlı ekibin geçtiğimiz gün düzenlediği imza töreninde Gönyeli’ye imzayı attı.

 

Sabri ile Raif Hamitköy'de

Geçtiğimiz sezonun başında eski takımları Gönyeli’ye dönen Sabri ve Raif Selden, yeni sezonda kırmızılı ekipte yer almayacak. Geçtiğimiz günlerde Gönyeli’yle yollarını ayıran Sabri ile Raif, yeni sezon için Hamitköy ile anlaştı. Deneyimli oyuncular Hamitköy'ün antrenmanlarına da çıkıyor.

 

Serkan Önet antrenörlük yapacak

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Çetinkaya’da oynayan Serkan Önet, bu yıl futbol sahalarına veda etti. Yeni sezon için Gönyeli’de yer alacak olan Önet, teknik ekipte yer alacak.

Taşkıran futbola geri döndü

Geçen sezon futbolu bırakan Ertaç Taşkıran, yeniden sahalara döndü. Deneyimli oyuncu, 1 yıl aranın ardından yeniden Türk Ocağı’na transfer oldu.

 

Abbas Osum Çetinkaya’da

Geçen sezon Yonpaş Dumlupınar formasıyla Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan deneyimli oyuncu Abbas Osum, geçtiğimiz günlerde Yonpaş Dumlupınar ile yollarını ayırmış, akabinde Birinci Lig ekibi Çetinkaya’ya transfer olmuştu.

Bu haber toplam 2288 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.