Tartışmalar çıktı, toplantı yarıda kaldı

Tartışmalar çıktı, toplantı yarıda kaldı

Dün akşam yapılan toplantıda olaylar çıktı

A+A-

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy’de dün akşam kriz patlak verdi. Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Sami Otçuoğlu’nun sporcuları ve teknik ekipten bazı kişileri toplantıya çağırdığı ve bu toplantıda sert tartışmaların çıktığı öğrenildi. Özellikle bazı futbolcuların alacaklarının bulunmasına rağmen yüklü paralar verilerek dışarıdan transfer yapılmasına büyük tepki gösterdiği ve yüksek sesle bunu dile getirdiği öğrenilirken, tartışmaların büyüdüğü ve toplantının yarım kaldığı iddia edildi. Geçen sezon kadroda yer alan oyuncuların özellikle başkan Sami Otçuoğlu’na büyük tepki gösterdiği öğrenilirken, teknik adam krizinin de toplantıda patlak verdiği öğrenildi.

Ozanköy’de yöneticilerin Ahmet Çeliker’i takımın başına getirmek istediği ifade edilirken, Hüseyin Cantürk’e de teklif yapıldığı, ancak Cantürk’ün Ozanköy’ün teklifini reddettiği öğrenildi. Çeliker’in de Ozanköy’ün teklifi için teşekkür ederek, teklifi reddettiği gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Ozanköy'e yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Erbay Bertiz, Salih Güvensoy ve Hüseyin Sadıklar'ın da aldığı çekleri iade ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 2844 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.