Tarihi kalabalık, anlamlı bağış

Tarihi kalabalık, anlamlı bağış

Yonpaş Dumlupınar daha önce aldığı karar doğrultusunda Mağusa derbisinden elde ettiği 142 bin 875 Türk Lirası geliri Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışladı

A+A-

AKSA Süper Lig’in 8’inci haftasının kapanışı pazartesi günü Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Yonpaş Dumlupınar ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanan derbi mücadelesi ile oldu. Müsabakada ev sahibi ekip Dumlupınar, maçtan önce elde edilecek gelirin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacağını ve planlanan projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlanacağını duyurmuştu. Büyük ilgi gören, tribünlerin dolduğu, hatta kale arkası duvarlarında bile izleyicilerin yer aldığı müsabaka, son yıllarda ülke futbolunda en fazla katılımın olduğu maç oldu. Yonpaş Dumlupınar yaptığı açıklamada 142 bin 875 Türk Lirası gelir elde edildiğini ve aracı olan herkese ayrı ayrı teşekkür edildiği duyuruldu. Konu ile ilgili olarak Dumlupınar’ın açıklaması şu şekilde:

 

“Teşekkürler Kıbrıs. Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne 142,875 TL destek vermemize aracılık eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz”

 

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yaptığı açıklamada başta her iki kulübe teşekkür ederken, gelirin derneğe bağışlanması kararı alan Yonpaş Dumlupınar kulüp yönetimine ve statta tarihi bir kalabalık oluşturan herkese ayrı teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak dernekten şu açıklama yapıldı:

 

“Gazimağusa derbisinde karşılaşan şehrimizin iki güzide takımı Yonpaş Dumlupınar Yonpaş Dumlupınar ve Mağusa Türk Gücü Mağusa Türk Gücü ekiplerine sonsuz teşekkür ederiz. Artık bu şehrin her anında yaşatılan Şampiyon Meleklerimizi unutmayarak, maç gelirini derneğimize bağışlama kararı alan ev sahibi Yonpaş Dumlupınar Kulüp yönetimine ve stadda tarihi bir kalabalık oluşturan tüm taraftarlar ve futbolseverler iyi ki varsınız #sampiyonlarolmez #isiasortakdavamız”

Bu haber toplam 599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.