Taraftarlar futbolu özledi

Taraftarlar futbolu özledi

Covid 19 salgını sonrası normalleşme sürecinde hafta başından itibaren hazırlık maçlarının oynanmaya başlaması, taraftarları tribünlere çekti

A+A-

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid 19 salgını sonrası normalleşme süreci devam ederken futbol ligleri 18 Haziran Perşembe günü başlayacak. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan toplantı sonrası hazırlık maçlarına 7 Haziran itibarı ile izin verilmesiyle takımlar hazırlıklarını yaptıkları maçlarla sürdürüyor. Hazırlık maçlarının başlaması sonrası futbola hasret kalan futbolseverler ve taraftarlar da futbola olan özlemi tribünlerde bu maçları takip ederek gideriyor. Geçtiğimiz gün Mağusa Türk Gücü ile Çetinkaya arasında Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan karşılaşmaya da futbolseverler ilgi göstererek tribündeki yerini aldı.

Son olarak 11 Mart tarihinde oynanan Nicosia Group Kıbrıs Kupası karşılaşmalarının ardından Covid 19 nedeniyle zorunlu ara verilen liglerin devamında ilk maç 18 Haziran Perşembe günü Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı arasındaki derbi mücadelesi olacak.

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.