Taner tamam, Berkem olmadı

Taner tamam, Berkem olmadı

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da önceki günlerde gerçekleşen takasta gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da önceki günlerde gerçekleşen takasta gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu takasta Küçük Kaymaklı, Cihangir’den Çağlar Toklu ve Gökhan Özer’i kadrosuna katarken, yeşil siyahlı ekip Taner Bingöllü ve Berkem Nurdal’ın bonservislerini Cihangir’e vermişti. Taner ve Berkem’e haber verilmeden gerçekleştiği öğrenilen transferde bugün yeni gelişmeler yaşandı.

Taner Bingöllü, Cihangir’e transfer olurken, Berkem Nurdal, sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve kararının Girne Halk Evi’nde oynamak yönünde olduğunu belirtti.

 

Taner Bingöllü Cihangir’de

İki kulüp ve Taner Bingöllü arasında dün yapılan görüşmelerde Taner Bingöllü’nün Cihangir’e gitme konusunda ikna olduğu ve oyuncunun yeni sezonda Cihangir forması giyeceği öğrenildi.

 

Nurdal: “Girne Halk Evi ile anlaştım”

Ülkemizin spor kamuoyunda son günlerde gündem olan Berkem Nurdal, tartışmalara noktayı koydu. Dün, sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Nurdal, yeni sezon için Girne Halk Evi’nde oynamak istediğini ve kırmızı beyazlı ekiple anlaştığını belirtti. Kendisi ile ilgilenen Cihangir’e de teşekkür etti.

Berkem Nurdal’ın yaptığı açıklama şöyle;

“Bugün bir gazetemizde lisanslı futbolcusu olduğum Küçük Kaymaklı kulübünün benim onayım, bilgim olmadan başka bir kulübe bonservisim ile takas edildiğimi okudum. Bu transfer ile bir ilgim ve onayım yoktur. Ben halen Küçük Kaymaklı lisanslı futbolcusuyum Dünya Evrensel İnsan Hakları çerçevesinde tercih hakkını ve şahsımla ilgili kararları kendim verme hakkım olduğunu hatırlatır, kendi geleceğimle ilgili kararı verdiğimi ve bu kararımı Küçük Kaymaklı yönetimine bildirerek GHE futbol oynamak istediğimi anlaştığımı ve benim köle değil özgür bir futbolcu olduğunu insan olduğumu bilgilerinize aktarmak isterim. Yaşanan bu süreçte 10 senedir formasını terlettiğim Küçük Kaymaklı yönetiminin benim hiç bir fikrimi almadan mal gibi satması derinden bir o kadar üzmüş ve şaşırtmıştır. Hale daha bugün beni arayıp bilgilendirmeyen ve fikrimi sormayan kulüp başkanı Akay Aşina‘yı hayretle izliyorum. Cihangir yönetimine ilk ve tek yaptığımız görüşmede teşekkür ederek, böyle bir transferi gerçekleştiremeyeceğimi iletmiş durumdayım. Onlarda aynı şekilde artık benimle ilgilenmeyeceklerini iletmiştiler. Spor kamuoyuna saygılarımla…”

Bu haber toplam 2869 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.