“Tamamen bu maça kilitlendik”

“Tamamen bu maça kilitlendik”

Türk Ocağı, Süper Lig’in açılış maçında oynayacağı Mağusa Türk Gücü maçına odaklandı

A+A-

Süper Lig’de 2022-23 sezonunun açılış maçında son şampiyon Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek olan Türk Ocağı’nda teknik direktör Ahmet Dedekorkut, “Tamamen bu maça kilitlendik diyebilirim” açıklamasını yaptı. Genç TV ekranlarında yayınlanan Vizyon Futbol programına konuşan Dedekorkut, geçen yılın şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nün gücünden bir şey kaybetmediğini belirtti. “Bana göre ligin en iyi takımı” olarak rakibini nitelendiren Dedekorkut, “Böyle bir maçla başlamak konsantrasyon açısından güzel. Tüm konsantrasyonumuzu ve benliğimizi bu maça çevirdik” dedi.

 

Dedekorkut: İyi bir sonuç almak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız

Maçın Perşembe oynanacağını tahmin ettiklerini ve son hafta hazırlık maçı da yapmadıklarını aktaran deneyimli teknik adam “Tamamen bu maça kilitlendik diyebilirim. Bizim için zor maç olacak ama ilk haftada iyi bir sonuç almak için elimizden gelenin fazlasını da yapacağız” açıklamasını yaptı.

 

“Başlangıç hedefi olarak ilk beşi belirledik”

Takımda yer alan genç oyuncuların Süper Lig’de üç, dördüncü sezonlarını yaşadıklarını, tecrübeli isimlerin kadrolarında olduğunu, yedek kulübesinin genç ağırlıklı olduğunu ancak iyi bir kadroları olduğunun altını çizen Ahmet Dedekorkut, “Sezona başlangıç hedefi olarak kendimize ilk beşi uygun görüyoruz. O doğrultuda hazırlıklarımızı yaptık ama daha yukarılar, en iyi neden olmasın” ifadelerini kullandı. Dedekorkut sözlerinin sonunda sakatlıksız, cezasız ve güzel bir lig olması temennisinde bulundu.

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.