Takımının başarısına katkı sağlıyor

Takımının başarısına katkı sağlıyor

Anadolu Efes forması giyen Erten Gazi, hem Türkiye Süper Ligi hem de Euroleague’de deneyim kazanıyor

A+A-

Anadolu Efes forması giyen Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, bu sezon lig ve Avrupa mücadelesi veren takımının başarısına gösterdiği performansla katkı sağlıyor. Sezon başında altyapısından yetiştiği Anadolu Efes’e dahil olan Erten, başantrenör Ergin Ataman’ın verdiği fırsatları iyi değerlendiriyor.

 

Türkiye ligine ısındı

Türkiye’de ING Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 10 maçın tamamını da kazanan Anadolu Efes, aynı performansı sergileyen Fenerbahçe ile ilk sırayı paylaşıyor. Erten Gazi 10 lig maçının 9’unda görev yaparken toplamda 2 saat, 33 dakika 13 saniye parke zeminde kaldı. Takımına 49 sayılık katkı koyan Erten’in maç başına performansı 5,44 sayı oldu. 13 ribaundla maç başı 1,44 ribaundluk ortalama yakalayan Erten, 13 de asist yaptı.

 

Avrupa deneyimi yaşıyor

Erten Gazi, Türkiye Süper Ligi’ne nazaran THY Euroleague’de daha az görev yapsa da bu alanda da deneyim kazanıyor. Genç yetenek 13 maçta 7 galibiyet alan ve şu anda 9’uncu sırada bulunan Anadolu Efes adına 6 mücadelede süre aldı. 36 dakika 6 saniye parkede yer alan Erten, toplamda 8 sayı, 5 ribaund ve 5 asist yaptı.

Bu haber toplam 4070 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.