“Takımımdan ayrılmayı düşünmüyorum”

“Takımımdan ayrılmayı düşünmüyorum”

Genç Oyuncu Ahmet Hatay YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu’na geçen sezon transfer olan ve ligin ikinci devresinde tekrardan eski takımına kiralık olarak geri dönen Ahmet Hatay, bu sezon Baf Ülkü Yurdu’ndan ayrılmak istemiyor. Geçen sezon için herkesten özür dileyen genç oyuncu, eski gücünü yeniden yakalamak için çok çalışacağını ifade etti.

 

Hatay: “Hiç ara vermeden çalışmalara başalayacağım…”

Ahmet Hatay, geçtğimiz sezon iyi bir takıma transfer olduğunu aktararak, sezon içinde bir türlü kendi performansını yakalayamadığını söyledi. Hatay; “Geçen sezonun başında transfer olduğum Baf Ülkü Yurdu’ndan devre arası Denizli'ye kiralık olarak geri döndüm. Geçen sezonda bir türlü kendi performansımı yakalayamadım ve üzücü bir  şekilde Denizli'yle küme düşme hissi yaşadım. Baf Ülkü Yurdu ise çok iyi sezon yaşamasının ödülünü aldı. Yaşadığım formsuzluğu bu sezon hiç ara vermeden çalışmalarıma başlayarak üstümden atmak istiyorum. Şuan geçen sezona göre kendimi daha iyi daha güçlü hissediyorum” dedi.

 

“Çalışmalar sonrasında kendimi hazır hale getireceğim” 

Genç oyuncu Ahmet Hatay, hafta içerisinde yaşanan gelişmeleri dikkate alarak, Bülent Aytaç’ın takımdan ayrıldığını duyduktan sonra üzüldüğünü, bu üzücü haberden sonra Kemal Yürekli ve Niyazi Özekmekçi’nin takıma gelmesiyle kendini iyi hissettiğini söyledi. Hatay; “Bülent hoca çok iyi bir hocaydı, ayrıldığında onunla çalışamayacağım için üzülmüştüm. Birkaç saat sonra Kemal Yürekli ve Niyazi Özekmekçi hocalarımın da takıma katılmasını duyduktan sonra kendimi çok daha iyi hissettim. Sezon açılışına kadar kendimi daha güçlü daha fit duruma getirerek Baf Ülkü Yurdu’nda alacağım iyi bir antrenman sistemiyle kendimi daha hazır hissedeceğim” dedi.

 

“Geçen sezon için taraftarlardan özür diliyorum”

Ahmet Hatay, “Bu sezon Baf Ülkü Yurdu’nda kendimi göstermek ve taraftarların beni sevmesini istiyorum. Geçen sezon beklentileri karşılayamadığım için üzgünüm. Herkesten özür dileyerek bu sezon toprayacağım. Bu yıl, çok daha iyi bir Baf Ülkü Yurdu izlettirmek istiyoruz. Kendi adıma da çok iyi bir performans sergileyeceğimin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

 

“Kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum”

Genç oyuncu son olarak mevcut kulübünden ayrılma gibi bir düşünmediğini dile getirerek, eski takımı Denizli’nin de yeniden hak ettiği yerlere geri dönmesini arzu ettiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.