“Takımıma güveniyorum, camia da bize güvensin”

“Takımıma güveniyorum, camia da bize güvensin”

Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun takımını hazırlık dönemini değerlendirdi, hedefleri anlattı

A+A-

Haldun Oktay

AKSA Süper Lig takımlarından Gençlik Gücü 2022-2023 sezon hazırlıklarına devam ediyor. Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun takımını hazırlık dönemini değerlendirdi. Bu yıl kolay kaybetmeyen, genç, dinamik, mücadeleci ve iyi futbol oynayan bir takım izlettirmek istediklerini söyleyen Göksun, “Taraftarımız, camia biz desteklesin. Onlara iyi bir takım izlettirmek istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Camia da bize güvensin. Hep birlikte Gençlik Gücü’ne güzel bir sezon yaşatalım” dedi.

 

Göksun: Ligde farklı hedeflerimiz olacak

“Gençlik Gücü Spor Kulübü olarak tekrardan yükselmiş olduğumuz Süper Lig’de hem kalıcı olmak hem de kolay kaybetmeyen çok mücadele eden genç dinamik bir takım yaratmak istiyoruz” diyen Göksun, “Ligde farklı hedeflerimiz olacak. Bunlardan birisi sezonu ilk sekiz içerisinde bitirmek olacak. Lige ciddi bir başlangıç yapıp bu hedefi tutturup rahat bir sezon geçirmeyi düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Kupanın da öncelikli hedefleri arasında olduğunu aktaran Niyazi Göksun, “Burada en büyük hedef gidebildiğimiz yere kadar girmek olacak. Kupa maçlarında cesur oynayıp doğru planlama yapmak istiyoruz. Bu hedefimizi tutturursak camiamızı, taraftarımızı heyecanlandıracak sonuçlar alacağız” dedi.

genclik-gucu-001.jpg

“Futbolculara hedeflerimizi anlattık”

“Doğru hedef koymak ve bu doğrultuda çalışmak çok önemli” açıklamasını yapan Niyazi Göksun, “Futbolcularımıza hedeflerimizi anlattık. Bu hedeflere ulaşmak için ise onlarla uyumlu ve disiplinli bir şekilde çalışmalıyız. Doğru ve disiplinli çalışmanın önemini oyuncularımıza anlattık. Onlar da bizi anladı. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Sezonu erken açan takımlardan olduklarını, 4 Temmuz 2022 itibariyle bireysel ve gruplar halinde çalışmalara başladıklarını aktaran Niyazi Göksun, “18 Temmuz’dan itibaren ise takım halinde çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncularımın çalışma istek ve hırslarından memnunum” dedi.

 

“Kolay kaybetmeyen, iyi futbol oynayan bir takım izlettirmek istiyoruz”

Transfer döneminde eksik bölgelerine tecrübeli oyuncular transfer ettiklerini söyleyen Niyazi Göksun, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Altyapımız dan 2 oyuncumuzu Yaşar Özer ve Emre Çam’ı A takım kadrosuna dahil ettik. Geçen yıldan elimizde genç, potansiyeli yüksek oyuncularımız mevcut. Gençlerimizin ve tüm futbolcuların performanslarını yapacağımız çalışmalar ile yukarıya çekeceğiz” açıklamasını yaptı.

Göksun, “Bu yıl kolay kaybetmeyen, genç, dinamik, mücadeleci ve iyi futbol oynayan bir takım izlettirmek istiyoruz” dedi.

Hazırlık dönemini 9 hafta olarak planladıklarını ve bu dönemde 9 tane hazırlık maçı oynayacaklarını söyleyen Niyazi Göksun, “Hazırlık maçlarında oyun sistemimizi oturtmak ve oyuncularımızın birbirleri ile olan uyumlarını arttırmayı hedefliyoruz. Hazırlık maçları sayesinde hem kişisel hem de takım performansını en üst seviyeye çıkartarak sezona hazırlanacağız” dedi. Göksun, “Ağustos ayı içerisinde bir haftalık bir kamp planlıyoruz. Kampta futbolcular sadece performans artırmayacak. Bu sayede sosyal yönleri ve iletişimleri de artacak” şeklinde görüş belirtti.

 

Taraftara mesaj: Bizi desteklesinler

Niyazi Göksun son olarak taraftarlara da bir mesaj gönderdi. Göksun’un mesajı şu şekilde:

“Taraftarımız, camia biz desteklesinler, onlara iyi bir takım izlettirmek istiyoruz. Keyifli bir sezon yaşatmak istiyoruz. Ben takımıma, oyuncularıma güveniyorum. Onlar da bize güvensinler. Hep birlikte Gençlik Gücü’ne güzel bir sezon yaşatalım.”

 

Fotoğraf: Necati Külahlılar

Bu haber toplam 705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.