“Takımda yer almaları zorlaştı”

“Takımda yer almaları zorlaştı”

Çetinkaya teknik direktörü Derviş Kolcu’dan Çağdaş ve Remzi açıklaması

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Çetinkaya teknik direktörü Derviş Kolcu, dün gerçekleşen KTSYD Kupası basın toplantısında yöneltilen bir soru üzerine Çağdaş Arslan ve Remzi Betmezoğlu transferleri hakkında konuştu. Genç teknik adam, her iki oyucunun da takımda yer alabilmesi için hem yönetimin hem de teknik heyetin çalışmalar yaptığını, ancak elde olmayan nedenler dolayısıyla iki oyuncunun da Çetinkaya forması giymesinin zor olduğunu söyledi.

 

Kolcu: “Çağdaş transferinin gerçekleşmesini çok istedik”

Çetinkaya teknik patronu Kolcu, “Herkes de iyi biliyor ki Çağdaş bizde oynamak istiyor. Biz de oyuncuyu istiyoruz. Ancak, Yenicami oyuncuyu bize vermek istemiyor. Oyuncu için Yenicami’nin kapısını çaldık, Yenicami’yi ikna etmeye çalıştık. Bu transferin gerçekleşmesini çok istedik. Görüşmeler devam ediyor ancak, bize transferi çok zor gibi görünüyor. Bizim şu andaki planımız Çağdaş’ın olmayacağı yönünde. Takımın geleceğini bir oyuncu üzerinden kurgulayamayız. Gelirse kapımız açıktır” şeklinde konuştu.

 

“Ortada mağdur olmuş bir Çetinkaya var…”

Derviş Kolcu, Remzi Betmezoğlu konusunda da “Oyuncu ilk olarak bizimle birlikte olacağını söyledi. Takıma katıldı, daha sonra vazgeçti ve Kaymaklı’da oynamak istediğini söyledi. Biz geçen sezon kalecimiz Cenk’i Türk Ocağı’na bonservisli olarak verdik ve kiralık olarak Remzi’yi kadroya kattık. Şu anda ortada mağdur olmuş bir Çetinkaya var. Remzi bizlere oynamak istemediğini daha öncesinde söyleseydi biz de plan ve programımızı ona göre ayarlayacaktık. Gelinen aşamada oyuncunun Çetinkaya defteri kapandı” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.