“Takıma fayda sağladığım için mutluyum”

“Takıma fayda sağladığım için mutluyum”

Gönyeli’nin bu haftaki galibiyet golünü kaydeden Ulaş Candanal, takım olarak uyum içerisinde olduklarını söyledi

A+A-

Aksa Süper Lig ekiplerinden Gönyeli, bu sezon elde ettiği iki galibiyeti iç sahada oynadığı maçlar sonunda hanesine yazdırdı. Son olarak Hamitköy’ü konuk eden Gönyeli, Ulaş Candanal’ın kaydettiği golle maçı 1-0 kazandı. Yenidüzen’e konuşan Candanal, galibiyet golünü kaydettiği ve takımına fayda sağladığı için mutlu olduğunu söyledi.
 

Candanal: İyi bir oyun ortaya koyduk ve sonuca ulaştık

Sezon öncesi hazırlık döneminde arka adalesinde üç santim yırtık olduğu için ilk maçta görev yapamayan Candanal, “İlk hafta Türk Ocağı maçında oynayamadım. Sonra Cihangir maçında süre almaya başladım. Serkan hoca ile istişare içerisindeydik. Hamitköy maçında ikinci yarı bana görev verdi. Gayet iyi bir oyun ortaya koyduk ve sonuca ulaştık. Çok şükür ben de galibiyet golünü attım” dedi.

“Takımda hava gayet güzel”

Sakatlığının tamamen geçtiğini, güçlenerek takımına fayda sağlamak istediğini ifade eden Ulaş Candanal, “Takımda hava gayet güzel. Arkadaşlık, abilik, dostluk, hepsi saygı çerçevesinde ve gayet uyum içerisindeyiz. Ligde ne olacağı belli değil. Her şey ortada. Tek yabancı oluşu da güçlerin eşit gibi olmasını sağladı. İlk beş içerisinde olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“Yuvaya döndüğüm için mutluyum”

Uzun yıllar sonra yeniden Gönyeli’ye dönüşünü “Yuvama döndüğüm için mutluyum” sözleri ile ifade eden Ulaş Candanal, takımının başarısına katkı sağlamak için çalıştığını sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 996 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.