Takım arkadaşı oldular

Takım arkadaşı oldular

Türkiye’de bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray formaları giyen, yolu ülkemiz kulüplerinden geçen Gökhan Emreciksin ve Engin Baytar, aynı takıma transfer oldu

A+A-

Bir dönem ülkemiz kulüplerinde forma giyen Gökhan Emreciksin ve Engin Baytar, Türkiye’de takım arkadaşı oldu. Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden İzmirspor, her iki oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.

 

Emreciksin Doğancı, Lapta ve Akıncılar’da oynamıştı

Kariyerinde Fenerbahçe’ye transferi ile ön plana çıkan, ancak daha sonra iniş yaşayan Gökhan Emreciksin, 2017 – 2018 ve 2018 – 2019 sezonlarında ülkemizde üç farklı ligde üç farklı takımın formasını giymişti. Emreciksin 1. Lig ekibi Doğancı’da görev yaparken, BTM 1. Lig’de Lapta ve BTM 2. Lig’de de Akıncılar forması giymişti. Emreciksin 1. Lig’de 13 maçta 9 gol, BTM 1 ve 2. Lig’de 17 maçta 23 gol atmıştı.

 

Baytar’ın yolu Yeşilova’dan geçti

Kariyerinde Trabzonspor ve Galatasaray gibi kulüplerde görev yapan Engin Baytar ise 2018 – 2019 sezonu başında Merit Alsancak Yeşilova’ya transfer olmuştu. Baytar ligin ilk iki haftasında Mağusa Türk Gücü ve Cihangir maçlarında oyuna sonradan dahil olurken, üçüncü hafta öncesinde sözleşmesi fehsedilmişti.

BAL ekibi İzmirspor, “İzmir'imizin ismini taşıyan tek kulüp olan İzmirspor'u yeniden ayağa kaldırıyoruz” sloganı ile her iki oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.

Bu haber toplam 1163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.