Tahsin gururlandırdı

Tahsin gururlandırdı

Kıbrıs'ın güneyinde Omonia'nın U15 takımında oynayan Kıbrıslı Türk genç oyuncu Tahsin Özler, APOEL'e karşı 2 gol kaydetti.

A+A-

SPORYENİ

Aktif futbol hayatını Kıbrıs'ın güneyinde Omonia takımının U15 takımında sürdüren Kıbrıslı Türk genç oyuncu Tahsin Özler, dün oynanan ve 3-0 kazandıkları APOEL maçında, takımını sırtlayan isimlerin başında geldi. Genç oyuncu, takımının 2 golünü atan oyuncu oldu. 

 

"Çok mutluyum" 

SPORYENİ'ye düşüncelerini aktaran Özler; "APOEL'e karşı 2 gol attığım için çok mutluyum. APOEL ile aramızda Ligde çok büyük bir rekabet var. Kendi sahalarında 3-0 gibi net bir skorla yendiğimiz için ayrı bir mutluluk yaşadım. Önemli olan maçı kazanmaktı" şeklinde konuştu.

 

GENÇ OYUNCUNUN ATTIĞI GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... 
(Kaynak: Sosyal Medya: K.Kaymaklı)

 

Küçük Kaymaklı:

"Gurur duyduk evlat!"

Küçük Kaymaklı, altyapısından yetişen ve Omonia'ya transfer olan genç oyuncuyu kutladı. Kulübün sosyal medya hesabından "Gurur duyduk evlat!" başlığıyla yapılan paylaşımda; "Futbol hayatına alt yapımızda baslayıp, şimdilerde Güney Kıbrıs Omonia U15 takımında forma giyen Tahsin Özler , dün oynanan ve Omonia'nın 3-0 galibiyeti ile tamamlanan Apoel-Omonia maçında attığı 2 golle göz doldurdu. Her daim daha iyisini yapman dileğiyle.Tebrikler Evlat" ifadeleri kullanıldı. Kaymaklı aynı paylaşımda genç oyuncunun gol videosunu da paylaştı.

 

Bu haber toplam 4557 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.