Tahsin adaylıktan çekildi, Genel Kurul Perşembe'ye ertelendi 

Tahsin adaylıktan çekildi, Genel Kurul Perşembe'ye ertelendi 

1. Lig ekiplerinden Binatlı'da dün akşam gerçekleşmesi gereken Genel Kurul, başkan adayı olmaması nedeniyle bir kez daha ertelendi.

A+A-

1. Lig ekiplerinden Binatlı'da dün akşam gerçekleşmesi gereken Genel Kurul, başkan adayı olmaması nedeniyle bir kez daha ertelendi. Sarı yeşilli kulüpte hafta sonu başkanlık için adaylığını açıklayan eski başkanlardan Özel Tahsin'in  adaylıktan son anda vazgeçti.

Kulübün mevcut başkanı Orsel Neşe, SPORYENİ'ye verdiği bilgide, Genel Kurul'un 1 Haziran Perşembe akşamına ertelendiğini söyledi. Kulübü şu anda divanın yönettiğini belirten Neşe, kendisinin aday olmayacağını bir kez daha söyledi. 

Neler yaşanmıştı? 

Binatlı'da ilk olarak iki hafta önce toplanması gereken Genel Kurul, nisap sorunu nedeniyle toplanamamış, toplantı bunun üzerine 29 Mayıs akşamına ertelenmişti. İlk toplantı sonrasında Salih Gülmez ve Veleddin Taşkent aday olacağını açıklamış, ancak daha sonra aday olmaktan vazgeçmişti. Söz konusu iki ismin aday olmayacağını açıklamasının ardından ise eski başkanlardan Özel Tahsin başkanlık için kolları sıvamış, ancak o da Genel Kurul'un gerçekleşeceği gün adaylıktan vazgeçmişti. Bunun üzerine dün akşam toplanan Genel Kurul, aday başkan adayı olmamasından dolayı 1 Haziran Perşembe akşamına ertelendi.

Kulübün tüzüğü gereği başkanlık için 48 saat öncesinden resmi olarak adaylık başvurusu yapılması gerekiyor.      

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.