Süper Lig’de teknik adam raporu

Süper Lig’de teknik adam raporu

AKSA Süper Lig’de 2021-22 sezonunda sekiz takım sezon boyunca teknik adam değişimi yaşamadı. Beş takım en az bir değişim yaşayarak sezonu tamamlarken, üç takım üç farklı teknik adam ile sezonun sonunu gördü.

A+A-

AKSA Süper Lig’de 2021-22 sezonunda yer alan 16 takımın 8 tanesi teknik adam değişimi yaşarken, 8 takım sezona başladığı teknik adamla sezonu tamamladı. Türk Ocağı, Lefke ve Cihangir ise üç teknik adam ile sezonu tamamlayan ekipler oldular.

Sekiz takım başladığı teknik adam ile bitirdi

AKSA Süper Lig’de sekiz takım teknik adam değişimi yaşamadan sezonu tamamladı. Mağusa Türk Gücü şampiyonluk yaşadığı Ali Oraloğlu ile sezonu noktaladı. Gönyeli’de Serkan Önet, Küçük Kaymaklı’da Derviş Kolcu, Doğan Türk Birliği’nde Caner Oshan, Yonpaş Dumlupınar’da Sedat Devecioğlu, Göçmenköy’de sezon içinde görevinden ayrılarak kısa süre içinde tekrar takımın başına gelen Özgü Bayraktar, Mesarya’da Nazım Aktunç ile Hamitköy’de Ahmet Sakallı tüm sezon takımlarının başında görev yapan teknik adamlar oldular.

En az bir değişim yaşayanlar

Süper Lig’de sezon boyunca en az bir değişim yaşayan beş takım oldu. Merit Alsancak Yeşilova Şenol Cambulat ile ilk yarıyı, Mehmet Merteroğlu ile ikinci yarıyı tamamladı. Yenicami Çağan Çerkez ile başladığı sezonun dördüncü haftasının ardından Ulus Nasıroğlu yönetiminde sezon sonunu gördü. Binatlı Gökmen Davutoğlu ile ikinci haftada yol ayrımı yaşayıp takımı sezon sonuna kadar Kemal Yürekli’ye emanet etti. Girne Halk Evi Bülent Aytaç ile ilk yarıyı, Ali Kanlı ile ikinci yarıyı geçirirken Baf Ülkü Yurdu ilk 11 haftayı Kadir Hakel, kalan haftaları da Orçun Volkan ile geçirerek sezonu tamamladı.

Üç teknik adamla sezonu tamamlayanlar

Süper Lig’de sezonu üç teknik adamla tamamlayan üç takım oldu. Türk Ocağı sezona Rıza Erseven ile başlarken, 11’inci haftada Mehmet Merteroğlu teknik adam lisansı ile takımın başında yer aldı, takımı Ertaç Taşkıran hazırladı. Devre arasının ardından Ahmet Dedekorkut’u göreve getiren Ocak, sezonu deneyimli teknik adam ile tamamladı. Lefke sezonun ilk 9 haftasını Toygar Davulcu ile geçirirken, 10-15. haftalar arasında görev yapan, sonra KTFF’den ceza alan Cenk Berkalp takımın başında yer aldı. Lefke, genç teknik adam Çağan Çerkez ile sezonun ikinci yarısını geçirdi.

Cihangir ise sezonun ilk üç haftası Hasan Burgaç nezaretinde maçlara çıktı. Emre Perçinci 4 ile 12. haftalar arasında görev yaparken, 13’üncü haftada takımın başına gelen Toygar Davulcu ile sezon tamamlandı.

AKSA SÜPER LİG 2021-22 SEZONU TEKNİK ADAM RAPORU

Mağusa Türk Gücü: Ali Oraloğlu (1-30. Hafta)
Merit Alsancak Yeşilova: Şenol Cambulat (1-15. Hafta), Mehmet Merteroğlu (16-30. Hafta)
Lefke: Toygar Davulcu (1-9. Hafta), Cenk Berkalp (10-15. Hafta), Çağan Çerkez (16-30. Hafta)
Gönyeli: Serkan Önet (1-30. Hafta)
K.Kaymaklı: Derviş Kolcu (1-30. Hafta)
Doğan T. Birliği: Caner Oshan (1-30. Hafta)
Türk Ocağı: Rıza Erseven (1-7. Hafta), Mehmet Merteroğlu (11-15. Hafta) Ahmet Dedekorkut (16-30. Hafta)
Y. Dumlupınar: Sedat Devecioğlu (1-30. Hafta)
Göçmenköy: Özgü Bayraktar (1-30. Hafta)
Mesarya: Nazım Aktunç (1-30. Hafta)
Cihangir: Hasan Burgaç (1-3 Hafta), Emre Perçinci (4-12 Hafta), Toygar Davulcu (13-30. Hafta)
Yenicami: Çağan Çerkez (1-4 Hafta), Ulus Nasıroğlu (5-30. Hafta)
Hamitköy: Ahmet Sakallı (1-30. Hafta)
Binatlı: Göçmen Davutoğlu (1-2 Hafta), Kemal Yürekli (5-30. Hafta)
Girne H. Evi: Bülent Aytaç (1-15 Hafta), Ali Kanlı (16-30. Hafta)
Baf Ü. Yurdu: Kadir Hakel (1-11 Hafta), Orçun Volkan (12-30. Hafta)

Bu haber toplam 847 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.