Süper Kupa'da yaşananlar Avrupa'da manşetlerde

Süper Kupa'da yaşananlar Avrupa'da manşetlerde

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı. Dış basın Fenerbahçe'nin protestosunu manşetlerine taşıdı.

A+A-

Galatasaray'a karşı oynadığı Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe, mücadelenin 2. dakikasında sahadan çekildi. Sarı-lacivertlilerin bu protestosu Avrupa'da manşet oldu.

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesini manşete taşıyan Marca, "Türkiye'de skandal: Fenerbahçe protesto için bir dakika sonra Süper Kupa'dan çekildi" ifadelerini kullandı.

Mirror ise "Galatasaray, Fenerbahçe'nin U19'larla maça başlayıp sahayı terk etmesinden bir dakika sonra Türkiye Süper Kupa'yı kazandı" yazdı.

The Sun, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında saha çekilmesiyle ilgili olarak, "Fenerbahçeli futbolcular protesto amacıyla sahayı terk etti. Bu hareket Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto amaçlıydı." ifadelerini kullanarak okuyucularına duyurdu.

Daily Star ise okuyucularına Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesini "Fenerbahce genç takımı Süper Kupa maçında Galatasaray'a karşı 1 dakika sonra sahayı terk etti." şeklinde duyurdu.

L'equipe'te, "Türkiye Futbol Federasyonu ile anlaşmazlığa düşen Fenerbahçe, Pazar akşamı oynanacak Süper Kupa finalini oynamayı reddetti. U19 takımı, sahadan ayrılmadan önce Galatasaray'a (1-0) yenildi." denildi.

Eurosport'ta da, "Fenerbahçe U19, Süper Kupa'dan çekildi, Galatasaray yedek oyuncularla oynadı" ifadeleri kullanıldı.

 

Bu haber toplam 432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.