Süper Kupa Vakıflar’ın

Süper Kupa Vakıflar’ın

Voleybolda 21. Erkekler Süper Kupa finali 11 Mayıs Perşembe günü Vakıflar ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynandı.

A+A-

Atatürk Spor Salonu’nda yer alan karşılaşmada rakibine 3-0’lık üstünlük sağlayan Vakıflar, Osman Çetintaş Büyük Erkekler Ligi’nin ardından Süper Kupa’yı da kazanma başarısı gösterdi.

Finalin tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle takımlara kupa, madalyaları ve müsabakada görevli hakemlere anı plaketleri takdim edildi.

 

U18 Ligi final serisinde DAÜ bir adım önde

Şampiyon Melekler U18 Kızlar Ligi’nde final serisi ilk karşılaşması da Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. DAÜ zorlu bir karşılaşmadan sonra rakibi Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor’u (GMBÇS) 3-2 mağlup etti ve seride 1-0’lık avantaj yakaladı. Serinin ikinci karşılaşması 16 Mayıs Salı günü saat 18.00 de Necati Taşkın Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Kadınlar Süper Kupa Salı günü sahibini bulacak

Erkekler Süper Kupa’nın sahibini bulmasının ardından kadınlarda 21. Süper Kupa’nın şampiyonu Salı günü belli olacak. Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da Vakıflar ile DAÜ kupayı kazanabilmek için mücadele edecek. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak final karşılaşması saat 19.00’da başlayacak.

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.