Süper GG unvanı bırakmadı

Süper GG unvanı bırakmadı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupa karşılaşmasında China Bazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi karşılaştı.

A+A-

KALDIĞI YERDEN DEVAM… 2022-23 sezonunu tarihte ilk kez oynanan Kadınlar Süper Kupa’nın yanı sıra Zehie Helin Reesur Kıbrıs Kupası ve Puma Kadınlar Ligi şampiyonluğu ile tamamlayan China Bazaar Gençlik Gücü, yeni sezona da kupa ile başladı

 

2024 yılının futbolda ilk resmi karşılaşmasında China Bazaar Gençlik Gücü kadın futbol takımı, Mağusa Spor Akademisi’ni 2-0 yenerek Kadınlar Süper Kupa’yı üst üste ikinci kez kazanma başarısı gösterdi

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupa karşılaşmasında China Bazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi karşılaştı. Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Sabriye Atikoğlu, Rüya Sakallı ve Buse Bağrıkara hakem üçlüsü yönetti. Rakibini ilk yarıda kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Gençlik Gücü, Süper Kupa şampiyonu oldu. Gençlik Gücü’ne kupayı getiren golleri 9’uncu dakikada Başak Ruso ile 29’uncu dakikada kazanılan penaltı atışında Şeyma Turgut kaydetti.

 

Üst üste ikinci kez kazandı

China Bazaar Gençlik Gücü geride bıraktığımız sezonu üç kupa ile tamamlamıştı. Tarihte ilk kez oynanan Kadınlar Süper Kupa’nın yanı sıra Zehie Helin Reessur Kıbrıs Kupası ve Puma Kadınlar Ligi’ni kazanan Gençlik Gücü, 2023-24 sezonuna da Süper Kupa şampiyonluğu ile başlamış oldu. Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde takımlara kupa ve madalyaları Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Sıla Usar İncirli, KTFF Kadın Futbolu Sorumlusu Simay Kanan, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu üyesi Berkiye Kırmızıgil ile KTFF Yönetim Kurulu üyesi Arzu İzveren tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.