Suna Evran Elmas, Limasol’da kürsüde

Suna Evran Elmas, Limasol’da kürsüde

Limasol Maratonu hafta sonu gerçekleştirilirken Kıbrıslı Türk atletler de maratona yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Ares Spor Kulübü de maratona kalabalık bir sporcu grubuyla katılırken, Suna Evran Elmas kadınlar genel klasmanda ikinci olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada kürsü gören Suna Evran Elmas ve katılım gösteren tüm sporcular tebrik edildi. Açıklama şöyle:

“Ares Spor Kulübü olarak geçtiğimiz pazar çok kalabalık bir ekip ile Kıbrıs'ın güneyinde Uluslararası Limasol Maratonu'nda koştuk.

Toplamda 20 sporcu ile mücadele ettiğimiz yarışmada takım koçumuz Hüseyin Arhan ile birlikte sporcularımızdan Çağan Öztuna, Kemal Elektrikçi ve Erkan Uyar 42 km'lik maraton mesafesinde yarışırken, Çağan Kutgüner, Deniz Kalıbcıoğlu, Emine Uluçay, Erim Debreli, Görkem Bulunç, Halil Kaçmaz, Kemal Taşçı, Mahmut Fehmioğlu, Melda Ünal, Nuran Öze, Serkan Benzinci, Suna Evran Elmas ve Teoman İbili ise 21 km'lik yarı maraton mesafesinde mücadele etti, genç sporcularımız Enis Alçıcı ve Ayer Alçıcı ise 10 km'lik parkurda yarıştı.

Tüm sporcularımızın güzel dereceler ile finish noktasına ulaştıkları yarışta Kadınlar Yarı Maraton Genel Klasmanında 2. sırada yer alan Suna Evran Elmas, bizleri gururlandırdı.

Yarı Maraton mesafesinde yarışan Suna, 01:28:38'lik derecesi ile toplam 309 kadın sporcu arasında 2. sırada yer almayı başardı.

Kürsü gören sporcumuz Suna'yı, yarışa katılan tüm Ares Spor Kulübü sporcularını ve ter döken tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.”

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.