“Şu an için belli bir planımız yok”

“Şu an için belli bir planımız yok”

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütcü, sezonun geriye kalan bölümü için henüz hiçbir planları olmadığını, süreç tamamlanınca karar vereceklerini ifade etti.

A+A-

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütcü, BRT’de yayınlanan Spor Gündemi programına telefonla bağlanarak, basketbolun geleceği hakkında konuştu. Sütcü, basketbolda şu an için bir planın olmadığı, süreç tamamlanınca kulüplerle birlikte toplanıp en doğru kararı vereceklerini söyledi. 

 

"Süreç tamamlanınca en doğru kararı vereceğiz"

Basketbol Federasyonu Başkanı Sütcü, şu an için önemli olanın sağlık olduğuna vurgu yaparak, sürecin tamamlanmasıyla birlikte kulüplerle masaya oturup, en doğru kararı vereceklerini ifade etti. Sütcü; “Belli bir karar üretilmemiz için henüz erken. Öncelikle bu süreci atlatalım sonra gerisi kolay olacaktır. Açıkçası Şu an için belli bir planımız yok. Süreç tamamlanınca kulüplerle birlikte bir araya gelip en doğru kararı veririz. Biz federasyon olarak 15 gün önce bu sorunla karşılaştığımızda net bir cevap vermedik, şu anda da vermiyoruz.  Önümüzde ciddi bir konu var, bence öncelikle ona odaklanmamız lazım. Yabancı oyuncu konusunda, futbolcular gibi bizim oyuncularımız da şu anda adamızdadır. Takdir edersiniz ki bizim camiamızda öğrenci olan sporcular da mevcut. Onlar arasında ülkelerine dönen muhakkak vardır” dedi.

Bu haber toplam 1348 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.